Snowmobile potrivite oricarei experiente

Alege snowmobilul dorit si petrece momente de senzatie pe zapada

asezare

Ski-Doo

Filozofia Ski-Doo o reprezinta perfectionarea continua a caracteristicilor individuale ale modelelor sale si design-un inovativ, impreuna cu motoare eficiente, sasiuri imbunatatite si cele mai bune suspensii.
Anul acesta, Ski-Doo a dezvaluit noile snowmobile 2018 care revolutioneaza acest segment de piata, ducand inovatia si creativitatea la un nivel de performanta mult mai inalt.

De peste 50 de ani Ski-Doo este liderul acestei piete.

O mare noutate a Ski-Doo pentru anul acesta a fost reprezentata de sistemul de pornire a motorului SHOT, care nu se bazeaza pe baterie. SHOT este o noua abordare a ideii de starter electric, fiind o idee ce apartine 100% BRP, inlocuind bateria, motorul de pornire si inelul cu un pachet de ultra-condensatori.

Summit

Dotat cu un motor ce dezvolta puteri fara egal, manevrabilitate usoara, fiind mai mult decat pregatit pentru excaladarea muntilor. Mountain-urile Summit X au platforma REV Gen4 si motorul E-TEC.
 

Freeride

Freeride este construit special pentru atacarea celor mai inalte piscuri, necunoscand limite. Exact ca cei care-l prefera. Acestea au fost imbunatatite cu platforma REV Gen4 si motorul E-TEC.
 

Pentru mai multe informatii accesati

WWW.BRP-WORLD.COM

BRANDURILE NOASTRE

Ramai conectat in permanenta!
Aboneaza-te la newsletter