PRESĂ

EURONAUTICA INTERNATIONAL LA SNIB 2019, EDITIA A 11 - A

 

IN PERIOADA 28 - 31 MARTIE 2019, EURONAUTICA INTERNATIONAL VA FI PREZENTA LA CEA DE- A 11 - A EDITIE A SALONULUI NAUTIC INTERNATIONAL BUCURESTI 2019 DE LA ROMEXPO, IN PAVILIOANELE C4 - C5.

 

VA ASTEPTAM!

                                                                                                                                                                                                                                                                                               

 

 

 

 

 

BRP a lansat Can-Am Ryker Ride Builder, aplicația unică în industrie cu tehnologia Realității Augmentate

BRP a lansat în premieră aplicația Can-Am Ryker Ride Builder, prima aplicație din industrie de Realitate Augmentată creată pentru a vizualiza și a personaliza orice model Ryker chiar în fața dumneavoastră.

Realitatea Augmentată (AR) este rezultatul utilizării tehnologiei de suprapunere a informaţiilor, sunetelor, imaginilor şi textului în lumea reală. Tehnologia AR vă permite să vă imaginați cum vor arăta modelele Ryker într-o multitudine de variante de personalizare și cum se vor potrivi accesoriile dorite pe modelele alese, interacționând cu obiectele virtuale ca și cum s-ar afla în fața dumneavoastră.

Mai întâi, alegeți modelul potrivit pentru dvs și stilul dvs de viață. Puteți alege între Can-Am Ryker cu cele două opțiuni de motorizare disponibile (Rotax 600/900 ACE), pentru o experiență de călătorie dinamică pe șosea, și Can-Am Ryker Rally Edition pentru a trece dincolo de drumurile asfaltate și a descoperi noi locuri de joacă. Apoi vă puteți personaliza experiența de condus cu accesorii unice ce pot fi schimbate în cel mai scurt timp posibil. Pur și simplu adăugați printr-o atingere de ecran panelurile dorite, accentele de culoare a jantelor și capota care reflectă cel mai bine personalitatea dvs.

Aplicația de personalizare Can-Am Ryker este disponibilă oficial pentru sistemele de operare iOS și Android și poate fi descărcată din App Store și Google Play.

Distracția abia începe cu Ryker Ride Builder!

 

 

 

BRP achiziționează o selecție de active de la Alta Motors,

ca parte a interesului său continuu în explorarea energiilor alternative

20 Februarie 2019, Valcourt, Quebec – BRP a anunțat achiziția activelor companiei Faster Faster Inc. (Alta Motors), ca parte a interesului îndelungat al companiei BRP pentru noi tehnologii și surse alternative de energie pentru industria de powersports.

Această achiziție include anumite proprietăți intelectuale, brevete și unele active imobilizate limitate de la fostul producător de motociclete electrice. Este o oportunitate pentru BRP în a-și completa cercetările și procesul de dezvoltare în această arie de expertiză înfloritoare. BRP nu are interesul de a restabili operațiunile Alta Motors și nu își asumă nicio răspundere.

Cunoscută pentru susținerea inovației pentru îmbunătățirea experienței consumatorilor, compania canadiană BRP este în căutare permanentă de soluții viitoare pentru industria de powersports. BRP a comercializat deja vehicule side-by-side electrice de mai mulți ani, a creat prototipuri electrice și hibride pentru Can-Am Spyder și este implicat în prezent în producerea de karturi electrice alături de Rotax.

 

 

 

EURONAUTICA a organizat prima ediție SKI-DOO ADVENTURE 2019

Prima ediție SKI-DOO ADVENTURE a unit posesorii și pasionații de snowmobile SKI-DOO din România și Republica Moldova într-un singur loc, la Hanul Haiducilor din Obârșia Lotrului, Jud. Vâlcea. Circa 60 de participanți au avut parte de 3 zile pline de adrenalină, trasee splendide cu zăpadă adâncă, distracție și multă voie bună chiar în inima munților Parâng. Evenimentul a avut ca scop principal întărirea comunității Ski-Doo din România.

EURONAUTICA, în calitate de organizator, a pregătit numeroase surprize pentru participanți, finalul evenimentului strângând pe toată lumea în jurul a două focuri de tabără, cu muzică lăutărească, vin fiert și berbecuț la proțap.

 

 

 

BRP Can-Am Maverick a câștigat pentru a doua oară consecutiv Raliul Dakar

Lima, Peru, 17 ianuarie 2019 – Pentru al doilea an consecutiv, Can-Am Maverick a câștigat Raliul Dakar ce a avut loc anul acesta în Peru, America de Sud.

O alegere populară pentru multe echipe de racing, Can-Am Maverick a dominat circuitul, mai ales că aproape 80% din vehiculele care au participat la categoria SxS au fost Maverick, dovedind astfel conducerea Can-Am la această categorie. Can-Am a avut mai mult de 20 de echipe înscrise în Raliul Dakar 2019, eveniment care a durat 11 zile și a însumat 5.000 km parcurși (circa 3.100 de mile). Raliul a început și s-a încheiat în Lima, Peru.

"Îi felicităm pe câștigători. Această victorie uimitoare și faptul că multe echipe de curse au ales un Maverick pentru a cuceri cel mai dur și cel mai mare raliu din lume, arată modul în care BRP și Can-Am se concentrează asupra inovației și produc cele mai bune produse din această clasă", a declarat Olivier Camus, Global Marketing Director, Can-Am Off-road. "Pentru noi, cursele reprezintă un teren de testare interesant pentru a oferi cea mai bună experiență posibilă pentru clienții noștri".

De la introducerea sa în curse, în august 2016, vehiculul Can-Am Maverick a câștigat numeroase victorii, câștigând patru campionate importante în America de Nord, precum și mai multe curse din alte părți ale lumii, cum ar fi Raliul Dakar ediția 2018.

"Să ai un vehicul Can-Am Maverick câștigător de două ori consecutiv la categoria side-by-side în Dakar, cea mai dificilă cursă din lume, este remarcabil", a concluzionat Camus. "Este o demonstrație clară că avem o platformă lider în industrie care va permite clienților noștri și piloților să cucerească cel mai provocator teren imaginabil. Felicitări tuturor piloților și mulțumiri pentru că aleg Can-Am Maverick."

Pentru mai multe informații despre produsele off-road BRP Can-Am, vizitați site-ul www.euronautica.ro, secțiunea Off-Road.

 

 

 

EURONAUTICA, organizatorul primei ediții CAN-AM ADVENTURE 2018

Evenimentul s-a desfășurat la Odorheiu Secuiesc, jud. Harghita, în perioada 2-4 noiembrie 2018, și a reunit comunitatea posesorilor și pasionaților de ATV-uri și SSV-uri Can-Am. Peste 80 de participanți au avut parte de 3 zile pline de extrem și adrenalină, trasee aventuroase, distracție și multă voie bună, și au împărtășit aventurile lor și experiențele trăite la bordul vehiculelor BRP Can-Am.

Prima ediție Can-Am Adventure a avut și numeroase surprize din partea EURONAUTICA, în calitate de organizator, finalul evenimentului strângând pe toată lumea în jurul unui foc de tabără, cu muzică bună, degustare de pălincă și purceluș la proțap.

De asemenea, EURONAUTICA a organizat și o tombolă pentru toți participanții, în cadrul căreia au fost puse la bătaie vouchere cu premii în valoare totală de 1000 eur.

 

 

 

EURONAUTICA a organizat, în premieră în România, BRP Sales Meeting

EURONAUTICA, importatorul oficial în România și Republica Moldova al produselor recreaționale BRP, a organizat în premieră națională prima întâlnire de vânzări dedicată produselor BRP.

Evenimentul a avut loc în perioada 1-2 noiembrie 2018, la Odorheiu Secuiesc, și a strâns peste 60 de participanți, parteneri BRP din țară și de peste Prut, directori de vânzări și angajați conectați la acțiunile de vânzare ale rețelei de dealeri Euronautica - BRP România.

În cadrul evenimentului, participanții au putut face cunoștință cu produsele Can-Am Off-road și On-road 2019, precum și cu ultimele noutăți în materie de piese de schimb și accesorii originale BRP.

De asemenea, în cea de-a doua zi a evenimentului, invitații au putut experimenta adrenalina la bordul noilor modele BRP Can-Am, în cadrul drive-testelor asigurate de EURONAUTICA.

 

 

 

Can-Am Maverick, triumfător la Morocco Rally 2018

                                                                                             

 

10/10/2018

Sergey Karjakin din Rusia a câștigat detașat la Raliul din Maroc, ediția 2018.

Etapa a X-a a WORLD CUP FOR CROSS COUNTRY RALLIES a luat sfârșit seara trecută în localitatea marocană Fez.

Timp de 7 zile, peste 250 de echipe au avut de parcurs aproape 2.000 kilometri, din care 1.255 au fost etape speciale.

Circuitul a avut un traseu liniar între orașele marocane Fez și Erfurt.

Sergei Karyakin și Anton Vlasyuk din Ekaterinburg au câștigat la categoria SSV, la bordul unui Can-Am Maverick.

Această victorie pentru echipa din Ural a fost a doua consecutivă la raliul marocan. Echipa lor a câștigat și anul trecut.

 

 

 

Sygic Car Navigation, acum integrată în platforma BRP Connect™

Aplicația Sygic Car Navigation este de acum disponibilă pe platforma BRP Connect™, în peste 40 de limbi, inclusiv în limba română.

Cu o interfață ușor de utilizat și hărți offline atractive, Sygic Car Navigation este o aplicație destinată navigației ce oferă utilizatorilor numeroase funcții de navigație inteligentă precum informații privind traficul în timp real, limitele de viteză, prețul combustibililor, punctele de interes de pe traseul dumneavoastră și multe altele.

Sistemul Sygic Car Navigation este special optimizat pentru a funcționa, prin intermediul smartphone-ului dumneavoastră, cu sistemul de infotainment instalat la bordul modelelor Can-Am® Spyder® fabricate începând cu 2018.

Sygic Car Navigation este disponibilă atât în Apple App Store, cât și în Google Play Store, și este compatibilă cu platformele Android, iOS, Windows Phone, BlackBerry OS.

Atenție! Sygic comercializează mai multe alternative de navigație, așadar asigurați-vă că descărcați aplicația "Car Navigation", după cum este afișată în fotografia de mai sus. Rețineți că aplicația este gratuită pentru o perioadă de 7 zile, după acest termen fiind necesară achiziționarea unui pachet Premium Connected pentru a putea utiliza Sygic în cadrul platformei BRP Connect™.

 

 

 

BRP Connect™, disponibilă acum în App Store România și Google Play Store România

BRP Connect™ este interfața ce oferă acces direct la aplicațiile smartphone-ului dumneavoastră pe display-ul color LCD de 7.8-inch din instrumentarul de bord al modelelor Can-Am® Spyder® fabricate începând cu 2018.

Conectarea smartphone-urilor ce utilizează sistemele de operare iOS și Android este extrem de facilă, legătura făcându-se numai prin intermediul cablului USB. Acum puteți accesa o cantitate mare de informații și servicii din aplicațiile telefonului dumneavoastră, inclusiv navigația, condițiile meteorologice sau colecția personală de muzică, toate acestea în timp ce vă bucurați de o călătorie în siguranță la bordul Can-Am® Spyder-ului dumneavoastră.

Optimizată pentru a asigura o experiență plăcută și sigură, BRP Connect™ afișează doar informațiile relevante pentru călătoria dumneavoastră, într-o interfață ușor de folosit și orientată spre utilizator, fără spațiu de ecran irosit. 

Funcționalitatea aplicației se va extinde pe măsura includerii mai multor funcții în platforma BRP Connect™.

Iubitorii Can-Am® Spyder® pot porni acum atât motoarele, cât și aplicația lor preferată.

 

 

 

BRP răstoarnă industria de Powersports cu noul său roadster CAN-AM RYKER

și întărește experiența SEA-DOO & OFFROAD

Can-Am Ryker 2019, Sea-Doo FISH PRO și noul Maverick Sport MAX. © BRP 2018

 

Denver, Colorado, 10 Septembrie 2018 - BRP răstoarnă încă o dată industria de Powersports prin introducerea noului model Can-Am Ryker, fără îndoială cel mai ușor de condus vehicul pe trei roți creat vreodată, atât în ceea ce privește plimbarea, cât și prețul.

BRP îmbunătățește experiența de călătorie pentru riderii Sea-Doo și Off-road, prin lansarea unui nou model Sea-Doo special construit pentru pescari - FISH PRO, și a noului Can-Am Maverick Sport MAX.

Aceste inovații au fost dezvăluite în cadrul evenimentului de 3 zile organizat de companie în Denver, Colorado, la care au participat mii de dealeri BRP din întreaga lume. Aceștia reafirmă angajamentul de neclintit al BRP de a oferi cât mai multor oameni experiențe excepționale și acces la aventuri extreme în orice peisaj.

"Suntem extrem de mândri de produsele din gama 2019. În special, știm că Can-Am Ryker va spori accesibilitatea vehiculelor cu 3 roți și va deschide noi segmente de piață, permițând oamenilor să descopere emoția de a călători în aer liber pe drum întins", spune președintele și directorul executiv al BRP, José Boisjoli. "Gama pentru 2019 reflectă entuziasmul nostru ferm în îmbunătățirea experienței și aventurilor riderilor noștri. Este o onoare să-i avem ca parteneri de călătorie, fie la drum întins, fie într-o excursie cu familia și prietenii, făcând amintiri pentru o viață.“

Can-Am Ryker: Super accesibil

Modelul Can-Am Ryker este un model complet nou în gama de vehicule Can-Am On-Road, care include acum atât familia de modele Can-Am Ryker, cât și Can-Am Spyder. Can-Am Ryker este conceput pentru a aduce experiența on-road cât mai multor persoane, distrugând orice barieră de acces prin ușurința în călătorie și un preț redus de achiziție. Can-Am Ryker este, fără îndoială, cel mai ușor de condus vehicul cu trei roți creat vreodată. Dispune de o transmisie automată, astfel încât riderul nu trebuie să schimbe treptele de viteză – doar răsucește și pleacă!

"Cercetările noastre au arătat că mii de oameni din întreaga lume ar fi dispuși să ia în considerare călătoria pe trei roți dacă ar fi mai accesibilă", a declarat Josée Perreault, vicepreședinte senior, Can-Am On-Road la BRP. "Can-Am Ryker abordează această barieră în față fără niciun compromis - este foarte sofisticat și are o întreagă listă de tehnologii și caracteristici inovatoare...în plus, arată grozav și este al naibii de distractiv să te plimbi cu el!"

Sea-Doo FISH PRO - face pescuitul mai distractiv și mai ușor

Sea-Doo 2019 FISH PRO este primul și singurul veritabil skijet construit special pentru pescuit. FISH PRO are o listă lungă de caracteristici inovatoare, inclusiv un sistem de navigație Garmin și funcție Fish Finder, ceea ce îl face un skijet ideal pentru pescarii care caută un avantaj nedrept atunci când vânează o captură trofeu în orice condiții.

"Pescuitul de agrement este una dintre activitățile de top practicate în lume", a declarat Bernard Guy, Vicepreședinte Senior BRP, Strategie Globală de Produs. "Și în timp ce crește în popularitate, tot mai mulți oameni descoperă beneficiile pescuitului dintr-o ambarcațiune recreațională. FISH PRO este o alegere perfectă, combinând capacitățile de care au nevoie oamenii cu versatilitatea de a fi utilizată ca ambarcațiune de agrement."

Printre numeroasele beneficii oferite de Sea-Doo FISH PRO, proprietarii de skijet-uri și pasionații de pescuit se vor bucura de accesul facil la locurile de pescuit, de la ape dulci de mică adâncime la cele de mare adâncime, accesibilitatea acestora datorită prețului scăzut de achiziție și a costurilor de operare în comparație cu alte ambarcațiuni de pescuit, confort și stabilitate.

Maverick Sport MAX, conceput pentru aventurile în familie

Modelul Can-Am Maverick Sport MAX DPS 1000R oferă o experiență plăcută pentru patru pasageri, într-un pachet îndrăzneț, precis și sigur. Performantul și versatilul vehicul side-by-side este special adaptat pentru trasee, îmbunătățește experiența generală de călătorie, asigură performanțe optime și reduce zgomotul din cabina de pilotaj. Design-ul și funcțiile sale permit un confort sporit și mai mult spațiu pentru patru pasageri.

"Noul vehicul Can-Am Maverick Sport MAX este conceput pentru pasionații de condus de performanță ce se bucură de provocările terenurilor accidentate alături de prietenii și familia lor", a declarat Guy. "Continuăm să extindem proprietatea Can-Am echipând vehiculele noastre cu design-uri funcționale, ergonomie superioară și caracteristici specializate pentru a ne evidenția în fața competiției."

 

Can-Am a dezvăluit, de asemenea, trei vehicule specializate pentru pasionați: Maverick Sport X rc, Maverick Sport X mr și Defender MAX X mr.  Noul vehicul side-by-side Maverick Sport X rc vine echipat din fabrică cu un ecartament mai lat, o gardă la sol mai mare și o protecție suplimentară interior-exterior pentru operarea în medii dure. Includerea Smart-Lok în modul ROCK, amortizoarele FOX de înaltă calitate, brațele A arcuite și roțile mai mari oferă o manevrabilitate excepțională când lucrurile încep să devină dure.

 

 

 

Pachete și caracteristici specializate: CAN-AM OFF-ROAD are tot ce îi trebuie pentru aventură

 • Noul vehicul Maverick Sport MAX redefinește excursiile de familie
 • Pachete specializate proiectate special pentru a depăși provocările oricărui teren

Denver, Colorado, 9 septembrie 2018 - BRP continuă să cucerească inima pasionaților de off-road din America de Nord și extinde amprenta mărcii Can-Am Off-Road în industria vehiculelor side-by-side prin introducerea unui nou model Can- Am Maverick Sport MAX DPS 1000R și a unor noi pachete specializate inovatoare.

Modelul Can-Am Maverick Sport MAX DPS 1000R oferă o experiență plăcută pentru patru pasageri, într-un pachet îndrăzneț, precis și sigur. Performantul și versatilul vehicul side-by-side este special adaptat pentru trasee.

Sistemul de suspensie performant cu amortizoare FOX 2.0 PODIUM QS3, servodirecția și o lățime de 60 inch (152.4 cm) îmbunătățesc experiența generală de călătorie. Motorul Rotax V-Twin montat în spate oferă performanțe optime și reduce zgomotul din cabina de pilotaj.

"Noul vehicul Can-Am Maverick Sport MAX este conceput pentru pasionații de condus de performanță ce se bucură de provocările terenurilor accidentate alături de prietenii și familia lor", a declarat Bernard Guy, Vicepreședinte Senior BRP, Strategie Globală de Produs.

"Continuăm să extindem proprietatea Can-Am echipând vehiculele noastre cu design-uri funcționale, ergonomie superioară și caracteristici specializate pentru a ne evidenția în fața competiției."

Design-ul și funcțiile sale permit un confort sporit și mai mult spațiu pentru patru pasageri. În plus, pentru a îmbunătăți confortul interior, cele patru scaune ErgoPrint, suporturile suplimentare pentru picioare și barele de prindere pentru pasageri completează facilitățile standard.

Peste 200 de accesorii sunt disponibile de la lansare, pentru a permite proprietarilor să-și personalizeze vehiculul după preferințele și nevoile lor.

Vehicule specializate pentru cățărări pe stânci și trasee cu noroi

Can-Am a dezvăluit, de asemenea, trei vehicule specializate pentru pasionați. Noul vehicul side-by-side Maverick Sport X rc vine echipat din fabrică cu un ecartament mai lat, o gardă la sol mai mare și o protecție suplimentară interior-exterior pentru operarea în medii dure.

Includerea Smart-Lok* în modul ROCK, amortizoarele FOX de înaltă calitate, brațele A arcuite și roțile mai mari oferă o manevrabilitate excepțională când lucrurile încep să devină dure.

Noile vehicule side-by-side Maverick Sport X mr și Defender MAX X mr își îndreaptă împreună atenția către fanii noroiului, cu rafinamente construite în acest scop, incluzând admisii de aer și snorkel pentru motor, însă fac acest lucru în pachete diferite.

Maverick Sport X mr poate găzdui doi pasageri, în timp ce Defender MAX X mr poate transporta până la șase adulți datorită rândurilor sale duble de scaune. Ambele SSV-uri includ Smart-Lok cu modul MUD, o cursă mai mare, brațe A arcuite, o lățime stabilă de 64 inch, o gardă mai mare la sol și anvelope de noroi ITP cu profil accentuat pentru o tracțiune superioară. Modelul Maverick Sport X mr are un nou display, amortizoare FOX și uși premium 1/2 pentru o performanță mai funcțională.

 

Noul Can-Am Outlander 6x6 450 ATV completează gama Off-Road cu tracțiune adevărată pe sașe roti și putere, portbagaj din oțel și alte schimbări strategice pentru extinderea segmentului 6x6 către noi clienți.

În septembrie 2015, președintele și CEO-ul BRP, José Boisjoli, s-a angajat să prezinte un nou vehicul în fiecare lună până în 2020. Maverick Sport MAX DPS 1000R este cel de-al șaptelea vehicul introdus de atunci.

*Smart-Lok a fost dezvoltat în colaborare cu TEAM Industries, lider în industria sistemelor de transmisie.

 

 

 

BRP dezvăluie primul skijet din industrie dedicat pescuitului: NOUL SEA-DOO 2019 FISH PRO

Sea-Doo FISH PRO este proiectat pentru a oferi un avantaj nedrept pasionaților de pescuit. © BRP 2018

 

Denver, CO, 9 septembrie 2018 – BRP continuă să îmbunătățească experiența proprietarilor de ambarcațiuni recreaționale cu un nou model SEA-DOO specializat, construit pentru pescari și femei. Sea-Doo 2019 FISH PRO este primul și singurul veritabil skijet construit special pentru pescuit.

FISH PRO are o listă lungă de caracteristici inovatoare, inclusiv o ladă frigorifică detașabilă LinQ pentru pescuit, navigație Garmin și funcție Fish Finder, banchetă pentru ușurință în mișcare, suporturi înclinate pentru picioare pentru stabilitate și confort, precum și mod Trolling. Este ambarcațiunea ideală pentru pescarii care caută un avantaj nedrept atunci când vânează o captură trofeu în orice condiții.

"Pescuitul de agrement este una dintre activitățile de top practicate în lume", a declarat Bernard Guy, Vicepreședinte Senior BRP, Strategie Globală de Produs. "Și în timp ce crește în popularitate, tot mai mulți oameni descoperă beneficiile pescuitului dintr-o ambarcațiune recreațională. FISH PRO este o alegere perfectă, combinând capacitățile de care au nevoie oamenii cu versatilitatea de a fi utilizată ca ambarcațiune de agrement."

Pasionații de skijet-uri și cei de pescuit se vor bucura de avantajele incredibile ale lui Sea-Doo FISH PRO, cum ar fi:

 • Acces mai ușor la locurile ideale de pescuit, de la ape dulci de mică adâncime la cele de mare adâncime.
 • Dimensiuni mai mici = mai mult timp pentru pescuit și mai puține griji pentru pregătire, curățenie sau echipare
 • Accesibilitate datorită prețului redus de achiziție și costurilor mici de exploatare în comparație cu alte ambarcațiuni de pescuit
 • Mai multă distracție și călătorie mai rapidă spre și de la locurile de pescuit
 • Mai aproape de acțiune
 • Proiectat cu acces ușor la toate funcțiile specifice pescuitului
 • Confortabil și stabil pentru pescuit din orice poziție
 • Flexibilitate în a transforma o ambarcațiune de pescuit într-o experiență Sea-Doo pentru întreaga familie

Noul sistem audio compatibil Bluetooth pentru SPARK 

În plus față de noul model FISH PRO, Sea-Doo a anunțat, de asemenea, un nou sistem audio revoluționar compatibil Bluetooth pentru modelele SPARK. Este un sistem portabil ce permite riderilor să se scufunde în muzică oriunde se duc, pe uscat sau pe apă. Sistemul se potrivește tuturor modelelor Sea-Doo SPARK 2014-2019. 

 

 

   

BRP SCHIMBA IN MOD RADICAL CATEGORIA DE VEHICULE PE 3 ROTI CU NOUL MODEL CAN-AM RYKER

                                                                    Modelul Can-Am Ryker 2019 maximizeaza accesibilitatea, distractia si personalizarea. © BRP 2018

 

Construit pentru a a avea impact, modelul Can-Am Ryker este:

 • Accesibil: cel mai bun pret si usor de condus
 • Distractiv: inovativ, calatorind in deplina siguranta
 • Personalizabil: peste 75.000 moduri de personalizare, incluzand multe accesorii usor de instalat.

 

Denver, CO, 9 Septembrie, 2018 – BRP are un impact puternic in categoria de vehicule pe trei roti odata cu introducerea pe piata a noului model Can-Am Ryker. Construit pentru a fi accesibil, distractiv si personalizabil, modelul Can-Am Ryker este alegerea perfecta pentru barbati si femei ce doresc sa aiba experiente incredibile, incluzand si pe cei care inca au de descoperit bucuria de a conduce pe drumuri deschise.

Can-Am Ryker este un model complet nou din gama de vehicule Can-Am On-Road, care acum include modelele Can-Am Ryker si Can-Am Spyder. Modelul Can-Am Ryker este proiectat sa duca experienta drumului la cat mai multe persoane, depasind bariera accesibilitatii cu mai multa usurinta la un nivel echitabil si la un pret accesibil.

“Cercetarea noastra a demonstrat ca mii de persoane din lume ar fi dispuse sa conduca vehicule pe trei roti daca ar fi mai accesibile”, afirma Josée Perreault, Vice -Presendinte Senior, Presendinte BRP Can-Am On-Road. “Can-Am Ryker abordeaza aceasta bariera din fata, fara compromisuri: este foarte complexa si are o lista larga de caracteristici si tehnologii inovative, in plus, are un aspect incredibil si este foarte distractiv de condus”.

Modelul Can-Am Ryker este disponibil cu doua optiuni de motoare renumite: un motor Rotax 600 ACE in doi cilindri sau un motor ROTAX 900 ACE in trei cilindri. Are de asemenea un sistem de transmisie durabil ce nu are nevoie de ajustari, aliniere sau mentenanta, ceea ce reduce costurile proprietarului. In plus, conducatorii se vor bucura de suportii de maini si picioare ajustabili, ce pot fi mutati pentru a se potrivi diferitilor piloti in cateva secunde si fara a avea nevoie de alte scule sau parti componente.

Modelul Can-Am Ryker este, probabil, vehicul pe trei roti cel mai usor de condus creat pana acum. Modelul Can-Am Ryker are o cutie de viteze automata, astfel incat conducatorii sa nu fie nevoiti sa schimbe treptele de viteze: trebuie doar sa apese acceleratia si sa porneasca la drum. De asemenea prezinta arhitectura in Y specifica Can-Am, cu doua roti in fata si una pe spate pentru o mai buna stabilitate si putere de franare, pe langa un sistem de stabilitate al vehiculului. Calatoria in sine este de-a dreptul distractiva, cu o capacitate incredibila de a raspunde si un centru de greutate jos ce conecteaza oamenii cu drumul.

“Oamenii cred ca este ceva suspect sau un truc in ceea ce priveste pretul de cumparare al Ryker-ului,” afirma Perreault. “Pur si simplu are un pret accesibil, important pentru efortul nostru, in vederea deschiderii unei piete noi. O parte  vor fi conducatorii cei mai tineri ce isi vor dori un produs care sa arate bine si care sa aiba un stil personalizabil.”

 

Peste 75.000 de moduri de personalizare

Sunt peste 75.000 de moduri de personalizare la modelul Can-Am Ryker cu accesorii unice, create cu scopul de a se schimba usor. De asemenea, sunt accesorii functionale pentru a fi folosite de una sau doua persoane, solutii de stocare si multe altele. La fel ca si produsul si accesoriile   au un pret accesibil.

“Modelul Can-Am Ryker imbunatateste experienta de a conduce si de asemenea confera o experienta comerciala superioara”, afirma Perreault. “Am creat o aplicatie Can-Am Ryker care

utilizează realitatea augmentată. Este prima data cand BRP-ul realizeaza acest lucru si este absolut incredibil. Clientii pot personaliza propriul Riker calatoria si apoi sa priveasca totul intr-un mod captivant.”

Odata cu introducerea modelului Can-Am Ryker si pe fondul unei cereri crescute de vehicule din gama Can-Am On-Road, BRP isi extinde biecunoscutul sau program de educare a conducatorului. Programul vine cu facilitate de antrenare pentru conducatori cu scopul de a infiinta clase pentru vehicule Can-Am pe trei roti. Pana la sfarsitul anului 2018, mai mult de 10.000 de persoane vor fi completat programul Can-Am REP, jumatate din ele fiind femei.

Editia Can-Am Ryker Rally pentru drumuri nepavate

Pentru persoanele care doresc sa se bucure de drumuri pavate, dar de asemenea sa experimenteze distractia in afara drumurilor traditionale, exista versatile editie Can-Am Ryker Rally.

Editia Rally are caracteristici aditionale, ceea ce o face rezistenta si capabila, in acelasi timp dandu-le oamenilor increderea necesara pentru a cuceri drumurile nepavate. Include si modul  Rally, ceea ce le permite conducatorilor sa derapeze  controlat in afara soselelor, mentinand in acelasi timp controlul.

Nu conteaza daca cineva se va indragosti de modelul Can-Am Ryker accesibil, distractiv si personalizabil sau se va visa explorand drumul deschis pe un Can-Am Spyder, BRP are acum optiuni pentru toata lumea. Vizitati site-ul www.euronautica.ro pentru a obtine mai multe informatii despre programul de educare al conducatorilor de Can-Am si toata gama Can-Am On-Road 2019, incluzand si specificatiile tehnice ale produsului.

 

BRP INAUGUREAZA O FABRICA MODERNA LA BAZA SA DIN VALCOURT, QUEBEC

VALCOURT, QC, 20 August, 2018 - BRP a inaugurat astazi noua sa fabricatie moderna in Valcourt, Quebec. Instalarea unui nou echipament ultramodern de producție pentru liniile de asamblare a vehiculelor Can-Am Spyder și snow-mobile Ski-Doo mărește eficiența productiei, flexibilitatea pentru inovații  și isi optimizează infrastructura de producție și logistica.
După deschiderea uneia dintre cele mai mari studiouri de design din Canada în urmă cu zece ani și renovarea completa a centrului nostru de dezvoltare a produselor noastre în urmă cu doi ani, ne-am anunțat intenția de a investi 118 milioane de dolari în urmatorii cinci ani în producția noastră din Valcourt.  Trei ani mai târziu, am investit deja 80% din bugetul total pentru modernizarea instalației noastre de producție, esențială pentru consolidarea rolului strategic al Valcourt ca centru de expertiză pentru proiectare, cercetare, dezvoltare și producție pentru toate activitățile BRP din întreaga lume.
"Valcourt a fost întotdeauna în centrul inovației BRP și modernizarea fabricii a fost esențială pentru asigurarea eficienței acesteia", afirma José Boisjoli, Presedinte si CEO. "Este o combinație între sprijinul orașelor mici și cunostintele de clasă mondială care ne pune într-o poziție atât de specială: actualizarea facilităților noastre printr-o investiție majoră, cum ar fi aceasta, înseamnă că nu oferim numai instrumente și tehnologii de ultima generație muncitorilor noștri locali, dar suntem mai eficienți, mai productivi și mai inovatori decât oricând ".
Modernizarea liniei de productie a făcut parte din obiectivele Strategice de Creștere, Agilitate și Sprijin ale BRP-ului. Datorită flexibilității facilităților și modularității proceselor de proiectare, fabricare și asamblare, noua unitate participa la dezvoltarea de noi concepte, de la început până la sfârșit, în colaborare cu departamentele de proiectare și inginerie. Fabrica ne permite, de asemenea, să producem snowmobile și vehicule cu 3 roți pe aceeași linie de producție și să le producem mai repede și să le personalizăm.
 Imbunătățirile sunt, de asemenea, compatibile cu practicile de sustenabilitate de vârf. Pe langa minimizarea impactului asupra mediului, proiectul de modernizare maximizează durabilitatea, eficiența și bunăstarea lucrătorilor, atât din punct de vedere al confortului, cât și al sănătății și siguranței la locul de muncă.

 

 

 

BRP anunta achizitionarea producatorului de ambarcatiuni MANITOU PONTOON, intarind noua companie Marine Group

                                                                                                                                    

 

Valcourt, Quebec, 2 August, 2018 – BRP a anuntat astazi că a încheiat un acord definitiv pentru a achiziționa Triton Industries, Inc., fabricantul nord-american al pontoanelor Manitou.

Pornita ca o afacere de familie în Lansing, MI, Manitou este bine-cunoscută pentru tehnologii inovative prezente in intreaga sa gamă, acest brand fiind in continua crestere. Manitou este considerat un pionier în dezvoltarea pontoanelor datorită tehnologiei V-TOON®, produsele sale fiind performante si eficiente. Manitou are aproximativ 160 de angajați și o rețea de aproximativ 150 de dealeri în Canada și SUA.

"Anunțul achiziției Manitou este următorul pas logic în dezvoltarea strategiei noastre marine la nivel mondial", afirma José Boisjoli, Presedinte si CEO BRP. "Suntem încântați să uram bun-venit unei companii cu asemenea potențial și întregii echipe in familia BRP. Împreună ne vom strădui să transformăm industria și să devenim o companie lideră pe piata maritima."

Venind in completarea portofoliului existent, adăugarea Manitou la Marine Group intareste poziția BRP pe această piață, continuand sa transforme experientele clientilor si sa aduca inovatii in industrie. "Renumele marcii, pontoanele de înaltă calitate și tehnologia recunoscută pe plan mondial se potrivesc perfect noii companii Marine Group", afirma Tracy Crocker, Presedinte Marine Group. “Cu aceasta achiziție, intarim portofoliul prin intrarea pe segmentul cu cea mai rapidă creștere în industria ambarcatiunilor.” Tranzacția face subiectul unor discutii detaliate de incheiere a acordului si este estimata a se incheia in al treilea trimestru al anului fiscal 2019.

 

Pentru informatii suplimentare, vizitati www.euronautica.ro

 

 

 

 

EURONAUTICA aniversează 25 de ani de existență!

 

 

EURONAUTICA a atins în acest an un punct de referință, celebrând 25 de ani de activitate continuă și plină de aventuri.

Evenimentul aniversar se va derula în perioada 3-5 august, în Delta Dunării, și va include mai multe activități menite să celebreze succesul de-a lungul celor două decenii și jumătate împreună cu cei care au contribuit la dezvoltarea companiei prin energia și pasiunea investite.

Vineri, 3 august, compania va avea program de lucru special, între 9:00 și 12:00, urmând ca de luni, 6 august, să revină la program normal.

 

 

 

BRP ACHIZITIONEAZA ALUMACRAFT SI CREAZA UN NOU GRUP MARIN


 

Valcourt, Quebec, 28 Iunie, 2018 – BRP anunta astazi crearea Marine Group prin achizitia Alumacraft, producător nord-american premium de bărci pentru pescuit din aluminiu, stabilit in St. Peter, MN.

 Prin consolidarea pozitiei sale pe piata marina printr-o achiziție a unei companii de ambarcațiuni in completarea portofoliului de motoare outboard Evinrude, BRP va urmari transformarea afacerii marine în întreaga lume, cu experienta tehnică de renume mondial, priceperea și ingenuitatea design-ului. Tracy Crocker, Vicepreședinte Senior și Director General al companiei Evinrude Outboard Motors din 2017, este numit președinte al Grupului, cu efect imediat.

Aceasta achizitie ii va permite BRP-ului sa isi extinda și reputația prin prisma a doi jucători emblematici din industria marină, cu know-how-ul cuprinzator al companiei Alumacraft, care aduce clienților săi experiențe de navigație excepționale începând cu anul 1946 și valoarea superioară și calitatea motoarelor Evinrude de peste 110 ani. Alumacraft este cunoscuta ca una dintre primele companii care construiesc ambarcațiuni de aluminiu pentru pescuit și recreationale cu un design cu adevărat inovator, dar si pentru dezvoltarea revoluționarei coci 2Xb. În prezent, are peste 250 de angajați în două locații din Statele Unite ale Americii și o rețea de 275 de dealeri din întreaga lume.

Cu know-how-ul de fabricație de ultimă generație al BRP-ului, experiența în materie de aluminiu și spiritul inovator, adaugarea Alumacraft ne va permite să transformăm experiența clienților, să oferim oportunități pentru dealerii noștri și eficiență generală noului BRP Marine Group.

“Achizitia este primul pas firesc pentru noul nostru format Marine Group”, afirma José Boisjoli, Presedinte si CEO BRP. “In scurt timp, intentionam sa ne concentram asupra optimizării rețelei pentru a valorifica punctele forte ale ambelor linii de produse și pentru a ne întări treptat prezența în industrie. Odată cu abordarea noastră recunoscută în materie de inovare și design, sperăm să transformăm în cele din urmă această industrie și să facem pentru afacerile marine ceea ce am făcut pentru afacerile cu caracter sportiv”.

 

“Suntem incantati sa intampinam Alumacraft si echipa sa in familia BRP si impreuna vom construi Marine Group in scopul de a sustine obiectivul nostru de a deveni o companie marina importanta”, a declarat Tracy Crocker. "Ca întotdeauna, obiectivul nostru principal este de a oferi bărci și motoare inovatoare de înaltă calitate, care sa ajute familiile să creeze amintiri de neuitat pe apă. Impreuna cu oameni minunati si gandindu-ne la Evinrude si Alumacraft, suntem cu siguranță setati pentru succes”.

 

Pentru informatii suplimentare, vizitati www.euronautica.ro

 

 

 

 

SUTE DE PROPRIETARI DE SPYDER AU PORNIT LA DRUM PE PITORESCUL GROSSGLOCKNER

 

 

• Cel mai mare eveniment de pana acum pentru Comunitatea Europeana de Spyder Can-Am

• Aproape 300 participanti din 17 tari europene

• A 6 - a editie a atras in jur de 200 de Spydere in Almunster (Austria)

Iunie 12, 2018 – BRP a gazduit cea de-a 6 editie a Spyder Grossglockner Challenge  -  cea  mai  mare intrunire  de  pana  acum  a  proprietarilor Can-Am  Spyder din  Europa  -  in Almunster, Austria. Intre 7 si

10 Iunie, in zona superioara a lacurilor austriece au fost gazduiti in jur de 300 de participanti dornici de a impartasi pasiunea lor si de a calatori impreuna pe epicul drum al Grossglockner-ului.

Vineri, drumul i-a dus prin puncte de control localizate in cele mai  frumoase locuri din zona de lacuri. In plus fata de plimbarile pitoresti, participantii au vizitat fabrica BRP-Rotax si au vazut unde motorul Rotax - inima Spyder-ului lor - este construit.

Sambata, toti participantii au condus pe cel mai renumit drum alpin, care duce direct spre centrul High Tauern National Park, acolo unde cel mai inalt munte din Austria - Grossglockner (3.798 m) - este localizat. Drumul de 48 de kilometri a dus sute de roadstere Spyder la 2.504 metri deasupra nivelulului marii, prin 36 de viraje stranse si un peisaj alpin unic, presarat cu pasuni inflorite, paduri de un miros placut, pietre grandioase, pana la baza intrunirii de pe Grossglockner. Cand nu au fost plecati la drum, conducatorii Can-Am Spyder au impartasit povestile lor de explorari impreuna cu tovarasii lor de aventuri in cadrul intalnirilor sociale organizate in cadrul evenimentului.

“La cea de-a sasea editie a spectaculosului eveniment, am gazduit alti noi multi conducatori entuziasti care au venit pentru a se bucura de experienta frumoaselor peisaje austrice si de a impartasi pasiunea lor de  a  conduce  vehiculele  Spyder  impreuna  cu  comunitatea. Am  fost  incantati  sa  vedem  interesul conducatorilor in vizitarea fabricii BRP-Rotax ce construieste exceptionalele motoare pentru vehiculele Can-Am Spyder, proiectate pentru aventuri".

Pentru informatii suplimentare,  urmariti  Facebook  Event  Page  sau pe social media folosind hastagul #ImARyder. Pentru informatii tehnice, vizitati www.euronautica.ro


 

 

              Pentru mai multe informatii si detalii tehnice despre noile Maverick Sport accesati www.CanAmOffRoad.com

Despre BRP

BRP este liderul mondial în proiectarea, dezvoltarea, fabricarea, distribuția și comercializarea vehiculelor de tip sportiv și a sistemelor de propulsie. Portofoliul sau include snowmobile Ski-Doo si Lynx, ambarcatiuni Sea-Doo, unitati Can-Am de teren si vehicule Spyder, sisteme de propulsie marina Evinrude si Rotax precum si motoare Rotax dedicate ambarcatiunilor de agrement.
BRP își susține linia de produse cu una de accesorii și îmbrăcăminte. Cu vânzări anuale de 4,2 miliarde USD din peste 100 de țări, compania are aproximativ 8,700 de angajați în întreaga lume.
 


 

S-AU LANSAT NOILE SSV-uri CAN-AM MAVERICK SPORTCan-Am Maverick Sport dedicat familiei editia 2019 ofera un plus de indemanare si control. BRP si-a extins gama sa de unitati Can-Am SSV lansand doua Can-Am Maverick Sport. Noile modele vin cu o performanta extraordinara prin platforma de 152.4 cm ce este ideala pentru persoanele ce doresc sa exploreze cu incredere trasee.

Cele doua noi pachete (baza si DPS) vin cu un design nou, performanta inovata si cu o mostenire de premii Can-Am Maverick. 
Acestea sunt construite de la bază, pentru a îmbunătăți experiența soferului și pentru a oferi încredere pe trasee astfel încât oamenii să se poată concentra mai mult pe crearea de amintiri de lungă durată cu prietenii și familia.

„Noul Can-Am Maverick Sport este cel mai bun vehicul de tip side-by-side pe care l-am dezvoltat vreodata pentru condusul sportiv,” afirma Bernard Guy, Senior VP, Global Product Strategy. „Cu ingeniozitatea caracteristica Can-Am, cu minunata putere Rotax și manevrabilitate incredibilă și confort, noile Maverick Sport sunt ideale pentru persoanele ce doresc să abordeze aventurile și provocările de pe șosea.” In timp ce noul model Can-Am Maverick Sport vine cu un motor de tip Rotax V-Twin de 75 CP, modelul DPS 1000R este disponibil cu un motor de 100 CP, de o inalta performanta.

Ambele unitati Can-Am sunt ideale pentru un condus sportiv, cu accent pe precizie, stabilitate și tracțiune. Culoarea noului Maverick Sport este alba in timp ce Maverick Sport DPS 1000R este disponibil in culoarea rosie si galbena. Exista cel putin 150 de accesorii pentru utilizatorii Maverick Sport ce isi doresc imbunatatiri. Noile unitati Can-Am Maverick Sport vor fi disponibile in stocul Dealerilor incepand cu luna Iunie 2018.
 

 

              Pentru mai multe informatii si detalii tehnice despre noile Maverick Sport accesati www.CanAmOffRoad.com

Despre BRP

BRP este liderul mondial în proiectarea, dezvoltarea, fabricarea, distribuția și comercializarea vehiculelor de tip sportiv și a sistemelor de propulsie. Portofoliul sau include snowmobile Ski-Doo si Lynx, ambarcatiuni Sea-Doo, unitati Can-Am de teren si vehicule Spyder, sisteme de propulsie marina Evinrude si Rotax precum si motoare Rotax dedicate ambarcatiunilor de agrement.
BRP își susține linia de produse cu una de accesorii și îmbrăcăminte. Cu vânzări anuale de 4,2 miliarde USD din peste 100 de țări, compania are aproximativ 8,700 de angajați în întreaga lume.
 


 

CAN-AM MAVERICK X3 A CASTIGAT RALIUL AFRIQUIA MERZOUGA PRIN INTERMEDIUL ECHIPEI SOUTH RACING

 

 

Pilotul South Racing / Can-Am, Bruno Varela si copilotul Gustavo Guglemin au castigat raliul Afriquia Merzouga din 2018 (seria Dakar), in Africa de Nord, in inovatorul lor vehicul Can-Am Maverick X3 X rs Turbo R (Imaginea oferita de South Racing).
 Bruno Varela si Gustavo Gugelmin conduc vehiculul side-by-side Can-Am Maverick X3 X rs Turbo R catre victorie in cursa de anduranta de cinci zile din desertul african
 
Platforma Can-Am Maverick X3 continua sa impresioneze in conditii dificile, castigand doua podiumuri in Maroc

VALCOURT, QUEBEC, CANADA, 26 Aprilie, 2018 – Echipa South Racing / Can-Am a lui Bruno Varela si Gustavo Guglemin au castigat raliul Afriquia Merzouga de cinci zile intr-un vehicul side-by-side Can-Am Maverick X3 Xrs Turbo R. Dominand cursa, echipa South Racing / Can-Am, a castigat patru din cele cinci etape, precum si prologul, plasand doua echipe pe podiumul clasic general din Maroc, Africa.

“Ingeniosul SSV Can-Am Maverick X3 este liderul segmentului in industrie si continua sa straluceasca in fata competitorilor in cele mai grele conditii in desert,” a declarat Olivier Camus, Director General Marketing Can-Am. “Pilotii din intreaga lume au un succes deosebit la bordul Can-Am Maverick X3, demonstrand rolul sau dominant si fiind prima alegere pentru clientii ce prefera condusul sportiv si sunt in cautarea provocarilor atat pentru ei, cat si pentru masina.”
 

Cel de-al noualea raliu Afriquia Merzouga, eveniment din seria Dakar, a inclus 32 de competitori la clasa side-by-side si a cerut tuturor participantilor sa concureze intr

BRANDURILE NOASTRE

Ramai conectat in permanenta!
Aboneaza-te la newsletter

Trimițând acest mesaj declar că am citit și accept politica de confidențialitate