PRESĂ

 

 

TRANSYLVANIA ADVENTURE PARK

 

                      Transylvania Adventure Park, unul dintre cele mai apreciate evenimente organizate de catre dealerul Hubertus Trade a fost punctul de intalnire al pasionatilor de off-road Can-Am. Circuitul s-a desfasurat la Odorheiu Secuiesc, in perioada 19-21 Iulie 2019 iar participantii au avut parte de o multime de surprize.

 

                                                                                                                                                                         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CARPATHIAN  OFF - ROAD - CEL MAI LUNG TRIAL

                    

 

                  In perioada 12 - 14 Iulie 2019, la Movilita s-a desfasurat Campionatul National de Off - Road acolo unde Euronautica International a fost unul din sponsorii oficiali ai evenimentului dar si participanti la cel mai lung trial, pe o suprafata de cica 36 hectare. Concursul s-a derulat sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv si a Comisiei Nationale de Off Road.

                                                                                                                       

 

                                                                               

 

 

 

 

 

 

ROMANIAN KARTING MASTERS - A AJUNS LA CEA DE - A II - A ETAPA

 

In perioada 29 - 30 Iunie 2019, la Bucuresti s-a desfasurat cea de-a II - a etapa a concursului Romanian Karting Masters, acolo unde si Euronautica International a fost unul dintre sponsorii oficiali ai evenimentului.

 

 

 

 

 

Can-Am RYKER - AM REUȘIT SĂ IMPRESIONĂM PESTE 1 MILIARD DE OAMENI ÎN ÎNTREAGA LUME!

 

Can-Am Ryker - Am reușit să impresionăm peste 1 miliard de oameni în întreaga lume! Can-Am Ryker este un vehicul incredibil care depășește cu mult concurența. Și asta nu o spunem noi. Buzz-ul, la nivel global a fost de neclintit încă de la lansare.

Campaniile PR ale BRP-ului s-au concentrat pentru a crea ideea de “amploare și cultură”. Și pentru a realiza acest lucru, am răspândit cuvântul în întreaga industrie de echitație, chiar și  în alte stiluri de viață unde de obicei nu vedem produse BRP.

 

Rezultatul? Can-Am Ryker este peste tot. Evenimente cu motociclete, aventură, stil de viață, celebritate, știri locale..digital, televiziune și multe altele. Ryker este o forță, iar 70% din pasionații de “riding” au o poveste în acest sens - dovada incontestabilă a culturii noastre!

 

Și oamenii înteleg. Aceștia spun lucruri incredibile despre cât de distractiv este să călătorești, cât de ușor este să conduci un Ryker, ce preț atractiv are și cât de minunat este să îl poți personaliza.

 

It’s

A Ride Like No Other

EURONAUTICA - SPONSOR OFICIAL LA CAMPIONATUL NATIONAL DE ENDUROCROSS

 

Euronautica a fost sponsor oficial la prima etapa din Campionatul National de Endurocross ce s-a desfasurat la Sebis, judetul Arad in perioada 11 - 12 Mai 2019.

 

 

 

 

 

HUNT THE WOLF 2019

 

S-a dat startul concursului Hunt The Wolf unde Euronautica este sponsor oficial. Participanții, profesioniști și amatori deopotrivă, vor sfida provocările traseului stâncos creând un show de excepție. Evenimentul se desfășoară între 8-13 aprilie în comuna Sâncraiu, județul Cluj.

 

 

                                                                                       VA ASTEPTAM!

 

 

                                                                                                        

 

 

 

 

 

 

EURONAUTICA INTERNATIONAL LA SNIB 2019, EDITIA A 11 - A

 

IN PERIOADA 28 - 31 MARTIE 2019, EURONAUTICA INTERNATIONAL VA FI PREZENTA LA CEA DE- A 11 - A EDITIE A SALONULUI NAUTIC INTERNATIONAL BUCURESTI 2019 DE LA ROMEXPO, IN PAVILIOANELE C4 - C5.

 

VA ASTEPTAM!

                                                                                                                                                                                                                                                                                               

 

 

 

 

 

BRP a lansat Can-Am Ryker Ride Builder, aplicația unică în industrie cu tehnologia Realității Augmentate

BRP a lansat în premieră aplicația Can-Am Ryker Ride Builder, prima aplicație din industrie de Realitate Augmentată creată pentru a vizualiza și a personaliza orice model Ryker chiar în fața dumneavoastră.

Realitatea Augmentată (AR) este rezultatul utilizării tehnologiei de suprapunere a informaţiilor, sunetelor, imaginilor şi textului în lumea reală. Tehnologia AR vă permite să vă imaginați cum vor arăta modelele Ryker într-o multitudine de variante de personalizare și cum se vor potrivi accesoriile dorite pe modelele alese, interacționând cu obiectele virtuale ca și cum s-ar afla în fața dumneavoastră.

Mai întâi, alegeți modelul potrivit pentru dvs și stilul dvs de viață. Puteți alege între Can-Am Ryker cu cele două opțiuni de motorizare disponibile (Rotax 600/900 ACE), pentru o experiență de călătorie dinamică pe șosea, și Can-Am Ryker Rally Edition pentru a trece dincolo de drumurile asfaltate și a descoperi noi locuri de joacă. Apoi vă puteți personaliza experiența de condus cu accesorii unice ce pot fi schimbate în cel mai scurt timp posibil. Pur și simplu adăugați printr-o atingere de ecran panelurile dorite, accentele de culoare a jantelor și capota care reflectă cel mai bine personalitatea dvs.

Aplicația de personalizare Can-Am Ryker este disponibilă oficial pentru sistemele de operare iOS și Android și poate fi descărcată din App Store și Google Play.

Distracția abia începe cu Ryker Ride Builder!

 

 

 

BRP achiziționează o selecție de active de la Alta Motors,

ca parte a interesului său continuu în explorarea energiilor alternative

20 Februarie 2019, Valcourt, Quebec – BRP a anunțat achiziția activelor companiei Faster Faster Inc. (Alta Motors), ca parte a interesului îndelungat al companiei BRP pentru noi tehnologii și surse alternative de energie pentru industria de powersports.

Această achiziție include anumite proprietăți intelectuale, brevete și unele active imobilizate limitate de la fostul producător de motociclete electrice. Este o oportunitate pentru BRP în a-și completa cercetările și procesul de dezvoltare în această arie de expertiză înfloritoare. BRP nu are interesul de a restabili operațiunile Alta Motors și nu își asumă nicio răspundere.

Cunoscută pentru susținerea inovației pentru îmbunătățirea experienței consumatorilor, compania canadiană BRP este în căutare permanentă de soluții viitoare pentru industria de powersports. BRP a comercializat deja vehicule side-by-side electrice de mai mulți ani, a creat prototipuri electrice și hibride pentru Can-Am Spyder și este implicat în prezent în producerea de karturi electrice alături de Rotax.

 

 

 

EURONAUTICA a organizat prima ediție SKI-DOO ADVENTURE 2019

Prima ediție SKI-DOO ADVENTURE a unit posesorii și pasionații de snowmobile SKI-DOO din România și Republica Moldova într-un singur loc, la Hanul Haiducilor din Obârșia Lotrului, Jud. Vâlcea. Circa 60 de participanți au avut parte de 3 zile pline de adrenalină, trasee splendide cu zăpadă adâncă, distracție și multă voie bună chiar în inima munților Parâng. Evenimentul a avut ca scop principal întărirea comunității Ski-Doo din România.

EURONAUTICA, în calitate de organizator, a pregătit numeroase surprize pentru participanți, finalul evenimentului strângând pe toată lumea în jurul a două focuri de tabără, cu muzică lăutărească, vin fiert și berbecuț la proțap.

 

 

 

BRP Can-Am Maverick a câștigat pentru a doua oară consecutiv Raliul Dakar

Lima, Peru, 17 ianuarie 2019 – Pentru al doilea an consecutiv, Can-Am Maverick a câștigat Raliul Dakar ce a avut loc anul acesta în Peru, America de Sud.

O alegere populară pentru multe echipe de racing, Can-Am Maverick a dominat circuitul, mai ales că aproape 80% din vehiculele care au participat la categoria SxS au fost Maverick, dovedind astfel conducerea Can-Am la această categorie. Can-Am a avut mai mult de 20 de echipe înscrise în Raliul Dakar 2019, eveniment care a durat 11 zile și a însumat 5.000 km parcurși (circa 3.100 de mile). Raliul a început și s-a încheiat în Lima, Peru.

"Îi felicităm pe câștigători. Această victorie uimitoare și faptul că multe echipe de curse au ales un Maverick pentru a cuceri cel mai dur și cel mai mare raliu din lume, arată modul în care BRP și Can-Am se concentrează asupra inovației și produc cele mai bune produse din această clasă", a declarat Olivier Camus, Global Marketing Director, Can-Am Off-road. "Pentru noi, cursele reprezintă un teren de testare interesant pentru a oferi cea mai bună experiență posibilă pentru clienții noștri".

De la introducerea sa în curse, în august 2016, vehiculul Can-Am Maverick a câștigat numeroase victorii, câștigând patru campionate importante în America de Nord, precum și mai multe curse din alte părți ale lumii, cum ar fi Raliul Dakar ediția 2018.

"Să ai un vehicul Can-Am Maverick câștigător de două ori consecutiv la categoria side-by-side în Dakar, cea mai dificilă cursă din lume, este remarcabil", a concluzionat Camus. "Este o demonstrație clară că avem o platformă lider în industrie care va permite clienților noștri și piloților să cucerească cel mai provocator teren imaginabil. Felicitări tuturor piloților și mulțumiri pentru că aleg Can-Am Maverick."

Pentru mai multe informații despre produsele off-road BRP Can-Am, vizitați site-ul www.euronautica.ro, secțiunea Off-Road.

 

 

 

EURONAUTICA, organizatorul primei ediții CAN-AM ADVENTURE 2018

Evenimentul s-a desfășurat la Odorheiu Secuiesc, jud. Harghita, în perioada 2-4 noiembrie 2018, și a reunit comunitatea posesorilor și pasionaților de ATV-uri și SSV-uri Can-Am. Peste 80 de participanți au avut parte de 3 zile pline de extrem și adrenalină, trasee aventuroase, distracție și multă voie bună, și au împărtășit aventurile lor și experiențele trăite la bordul vehiculelor BRP Can-Am.

Prima ediție Can-Am Adventure a avut și numeroase surprize din partea EURONAUTICA, în calitate de organizator, finalul evenimentului strângând pe toată lumea în jurul unui foc de tabără, cu muzică bună, degustare de pălincă și purceluș la proțap.

De asemenea, EURONAUTICA a organizat și o tombolă pentru toți participanții, în cadrul căreia au fost puse la bătaie vouchere cu premii în valoare totală de 1000 eur.

 

 

 

EURONAUTICA a organizat, în premieră în România, BRP Sales Meeting

EURONAUTICA, importatorul oficial în România și Republica Moldova al produselor recreaționale BRP, a organizat în premieră națională prima întâlnire de vânzări dedicată produselor BRP.

Evenimentul a avut loc în perioada 1-2 noiembrie 2018, la Odorheiu Secuiesc, și a strâns peste 60 de participanți, parteneri BRP din țară și de peste Prut, directori de vânzări și angajați conectați la acțiunile de vânzare ale rețelei de dealeri Euronautica - BRP România.

În cadrul evenimentului, participanții au putut face cunoștință cu produsele Can-Am Off-road și On-road 2019, precum și cu ultimele noutăți în materie de piese de schimb și accesorii originale BRP.

De asemenea, în cea de-a doua zi a evenimentului, invitații au putut experimenta adrenalina la bordul noilor modele BRP Can-Am, în cadrul drive-testelor asigurate de EURONAUTICA.

 

 

 

Can-Am Maverick, triumfător la Morocco Rally 2018

                                                                                             

 

10/10/2018

Sergey Karjakin din Rusia a câștigat detașat la Raliul din Maroc, ediția 2018.

Etapa a X-a a WORLD CUP FOR CROSS COUNTRY RALLIES a luat sfârșit seara trecută în localitatea marocană Fez.

Timp de 7 zile, peste 250 de echipe au avut de parcurs aproape 2.000 kilometri, din care 1.255 au fost etape speciale.

Circuitul a avut un traseu liniar între orașele marocane Fez și Erfurt.

Sergei Karyakin și Anton Vlasyuk din Ekaterinburg au câștigat la categoria SSV, la bordul unui Can-Am Maverick.

Această victorie pentru echipa din Ural a fost a doua consecutivă la raliul marocan. Echipa lor a câștigat și anul trecut.

 

 

 

Sygic Car Navigation, acum integrată în platforma BRP Connect™

Aplicația Sygic Car Navigation este de acum disponibilă pe platforma BRP Connect™, în peste 40 de limbi, inclusiv în limba română.

Cu o interfață ușor de utilizat și hărți offline atractive, Sygic Car Navigation este o aplicație destinată navigației ce oferă utilizatorilor numeroase funcții de navigație inteligentă precum informații privind traficul în timp real, limitele de viteză, prețul combustibililor, punctele de interes de pe traseul dumneavoastră și multe altele.

Sistemul Sygic Car Navigation este special optimizat pentru a funcționa, prin intermediul smartphone-ului dumneavoastră, cu sistemul de infotainment instalat la bordul modelelor Can-Am® Spyder® fabricate începând cu 2018.

Sygic Car Navigation este disponibilă atât în Apple App Store, cât și în Google Play Store, și este compatibilă cu platformele Android, iOS, Windows Phone, BlackBerry OS.

Atenție! Sygic comercializează mai multe alternative de navigație, așadar asigurați-vă că descărcați aplicația "Car Navigation", după cum este afișată în fotografia de mai sus. Rețineți că aplicația este gratuită pentru o perioadă de 7 zile, după acest termen fiind necesară achiziționarea unui pachet Premium Connected pentru a putea utiliza Sygic în cadrul platformei BRP Connect™.

 

 

 

BRP Connect™, disponibilă acum în App Store România și Google Play Store România

BRP Connect™ este interfața ce oferă acces direct la aplicațiile smartphone-ului dumneavoastră pe display-ul color LCD de 7.8-inch din instrumentarul de bord al modelelor Can-Am® Spyder® fabricate începând cu 2018.

Conectarea smartphone-urilor ce utilizează sistemele de operare iOS și Android este extrem de facilă, legătura făcându-se numai prin intermediul cablului USB. Acum puteți accesa o cantitate mare de informații și servicii din aplicațiile telefonului dumneavoastră, inclusiv navigația, condițiile meteorologice sau colecția personală de muzică, toate acestea în timp ce vă bucurați de o călătorie în siguranță la bordul Can-Am® Spyder-ului dumneavoastră.

Optimizată pentru a asigura o experiență plăcută și sigură, BRP Connect™ afișează doar informațiile relevante pentru călătoria dumneavoastră, într-o interfață ușor de folosit și orientată spre utilizator, fără spațiu de ecran irosit. 

Funcționalitatea aplicației se va extinde pe măsura includerii mai multor funcții în platforma BRP Connect™.

Iubitorii Can-Am® Spyder® pot porni acum atât motoarele, cât și aplicația lor preferată.

 

 

 

BRP răstoarnă industria de Powersports cu noul său roadster CAN-AM RYKER

și întărește experiența SEA-DOO & OFFROAD

Can-Am Ryker 2019, Sea-Doo FISH PRO și noul Maverick Sport MAX. © BRP 2018

 

Denver, Colorado, 10 Septembrie 2018 - BRP răstoarnă încă o dată industria de Powersports prin introducerea noului model Can-Am Ryker, fără îndoială cel mai ușor de condus vehicul pe trei roți creat vreodată, atât în ceea ce privește plimbarea, cât și prețul.

BRP îmbunătățește experiența de călătorie pentru riderii Sea-Doo și Off-road, prin lansarea unui nou model Sea-Doo special construit pentru pescari - FISH PRO, și a noului Can-Am Maverick Sport MAX.

Aceste inovații au fost dezvăluite în cadrul evenimentului de 3 zile organizat de companie în Denver, Colorado, la care au participat mii de dealeri BRP din întreaga lume. Aceștia reafirmă angajamentul de neclintit al BRP de a oferi cât mai multor oameni experiențe excepționale și acces la aventuri extreme în orice peisaj.

"Suntem extrem de mândri de produsele din gama 2019. În special, știm că Can-Am Ryker va spori accesibilitatea vehiculelor cu 3 roți și va deschide noi segmente de piață, permițând oamenilor să descopere emoția de a călători în aer liber pe drum întins", spune președintele și directorul executiv al BRP, José Boisjoli. "Gama pentru 2019 reflectă entuziasmul nostru ferm în îmbunătățirea experienței și aventurilor riderilor noștri. Este o onoare să-i avem ca parteneri de călătorie, fie la drum întins, fie într-o excursie cu familia și prietenii, făcând amintiri pentru o viață.“

Can-Am Ryker: Super accesibil

Modelul Can-Am Ryker este un model complet nou în gama de vehicule Can-Am On-Road, care include acum atât familia de modele Can-Am Ryker, cât și Can-Am Spyder. Can-Am Ryker este conceput pentru a aduce experiența on-road cât mai multor persoane, distrugând orice barieră de acces prin ușurința în călătorie și un preț redus de achiziție. Can-Am Ryker este, fără îndoială, cel mai ușor de condus vehicul cu trei roți creat vreodată. Dispune de o transmisie automată, astfel încât riderul nu trebuie să schimbe treptele de viteză – doar răsucește și pleacă!

"Cercetările noastre au arătat că mii de oameni din întreaga lume ar fi dispuși să ia în considerare călătoria pe trei roți dacă ar fi mai accesibilă", a declarat Josée Perreault, vicepreședinte senior, Can-Am On-Road la BRP. "Can-Am Ryker abordează această barieră în față fără niciun compromis - este foarte sofisticat și are o întreagă listă de tehnologii și caracteristici inovatoare...în plus, arată grozav și este al naibii de distractiv să te plimbi cu el!"

Sea-Doo FISH PRO - face pescuitul mai distractiv și mai ușor

Sea-Doo 2019 FISH PRO este primul și singurul veritabil skijet construit special pentru pescuit. FISH PRO are o listă lungă de caracteristici inovatoare, inclusiv un sistem de navigație Garmin și funcție Fish Finder, ceea ce îl face un skijet ideal pentru pescarii care caută un avantaj nedrept atunci când vânează o captură trofeu în orice condiții.

"Pescuitul de agrement este una dintre activitățile de top practicate în lume", a declarat Bernard Guy, Vicepreședinte Senior BRP, Strategie Globală de Produs. "Și în timp ce crește în popularitate, tot mai mulți oameni descoperă beneficiile pescuitului dintr-o ambarcațiune recreațională. FISH PRO este o alegere perfectă, combinând capacitățile de care au nevoie oamenii cu versatilitatea de a fi utilizată ca ambarcațiune de agrement."

Printre numeroasele beneficii oferite de Sea-Doo FISH PRO, proprietarii de skijet-uri și pasionații de pescuit se vor bucura de accesul facil la locurile de pescuit, de la ape dulci de mică adâncime la cele de mare adâncime, accesibilitatea acestora datorită prețului scăzut de achiziție și a costurilor de operare în comparație cu alte ambarcațiuni de pescuit, confort și stabilitate.

Maverick Sport MAX, conceput pentru aventurile în familie

Modelul Can-Am Maverick Sport MAX DPS 1000R oferă o experiență plăcută pentru patru pasageri, într-un pachet îndrăzneț, precis și sigur. Performantul și versatilul vehicul side-by-side este special adaptat pentru trasee, îmbunătățește experiența generală de călătorie, asigură performanțe optime și reduce zgomotul din cabina de pilotaj. Design-ul și funcțiile sale permit un confort sporit și mai mult spațiu pentru patru pasageri.

"Noul vehicul Can-Am Maverick Sport MAX este conceput pentru pasionații de condus de performanță ce se bucură de provocările terenurilor accidentate alături de prietenii și familia lor", a declarat Guy. "Continuăm să extindem proprietatea Can-Am echipând vehiculele noastre cu design-uri funcționale, ergonomie superioară și caracteristici specializate pentru a ne evidenția în fața competiției."

 

Can-Am a dezvăluit, de asemenea, trei vehicule specializate pentru pasionați: Maverick Sport X rc, Maverick Sport X mr și Defender MAX X mr.  Noul vehicul side-by-side Maverick Sport X rc vine echipat din fabrică cu un ecartament mai lat, o gardă la sol mai mare și o protecție suplimentară interior-exterior pentru operarea în medii dure. Includerea Smart-Lok în modul ROCK, amortizoarele FOX de înaltă calitate, brațele A arcuite și roțile mai mari oferă o manevrabilitate excepțională când lucrurile încep să devină dure.

 

 

 

Pachete și caracteristici specializate: CAN-AM OFF-ROAD are tot ce îi trebuie pentru aventură

  • Noul vehicul Maverick Sport MAX redefinește excursiile de familie
  • Pachete specializate proiectate special pentru a depăși provocările oricărui teren

Denver, Colorado, 9 septembrie 2018 - BRP continuă să cucerească inima pasionaților de off-road din America de Nord și extinde amprenta mărcii Can-Am Off-Road în industria vehiculelor side-by-side prin introducerea unui nou model Can- Am Maverick Sport MAX DPS 1000R și a unor noi pachete specializate inovatoare.

Modelul Can-Am Maverick Sport MAX DPS 1000R oferă o experiență plăcută pentru patru pasageri, într-un pachet îndrăzneț, precis și sigur. Performantul și versatilul vehicul side-by-side este special adaptat pentru trasee.

Sistemul de suspensie performant cu amortizoare FOX 2.0 PODIUM QS3, servodirecția și o lățime de 60 inch (152.4 cm) îmbunătățesc experiența generală de călătorie. Motorul Rotax V-Twin montat în spate oferă performanțe optime și reduce zgomotul din cabina de pilotaj.

"Noul vehicul Can-Am Maverick Sport MAX este conceput pentru pasionații de condus de performanță ce se bucură de provocările terenurilor accidentate alături de prietenii și familia lor", a declarat Bernard Guy, Vicepreședinte Senior BRP, Strategie Globală de Produs.

"Continuăm să extindem proprietatea Can-Am echipând vehiculele noastre cu design-uri funcționale, ergonomie superioară și caracteristici specializate pentru a ne evidenția în fața competiției."

Design-ul și funcțiile sale permit un confort sporit și mai mult spațiu pentru patru pasageri. În plus, pentru a îmbunătăți confortul interior, cele patru scaune ErgoPrint, suporturile suplimentare pentru picioare și barele de prindere pentru pasageri completează facilitățile standard.

Peste 200 de accesorii sunt disponibile de la lansare, pentru a permite proprietarilor să-și personalizeze vehiculul după preferințele și nevoile lor.

Vehicule specializate pentru cățărări pe stânci și trasee cu noroi

Can-Am a dezvăluit, de asemenea, trei vehicule specializate pentru pasionați. Noul vehicul side-by-side Maverick Sport X rc vine echipat din fabrică cu un ecartament mai lat, o gardă la sol mai mare și o protecție suplimentară interior-exterior pentru operarea în medii dure.

Includerea Smart-Lok* în modul ROCK, amortizoarele FOX de înaltă calitate, brațele A arcuite și roțile mai mari oferă o manevrabilitate excepțională când lucrurile încep să devină dure.

Noile vehicule side-by-side Maverick Sport X mr și Defender MAX X mr își îndreaptă împreună atenția către fanii noroiului, cu rafinamente construite în acest scop, incluzând admisii de aer și snorkel pentru motor, însă fac acest lucru în pachete diferite.

Maverick Sport X mr poate găzdui doi pasageri, în timp ce Defender MAX X mr poate transporta până la șase adulți datorită rândurilor sale duble de scaune. Ambele SSV-uri includ Smart-Lok cu modul MUD, o cursă mai mare, brațe A arcuite, o lățime stabilă de 64 inch, o gardă mai mare la sol și anvelope de noroi ITP cu profil accentuat pentru o tracțiune superioară. Modelul Maverick Sport X mr are un nou display, amortizoare FOX și uși premium 1/2 pentru o performanță mai funcțională.

 

Noul Can-Am Outlander 6x6 450 ATV completează gama Off-Road cu tracțiune adevărată pe sașe roti și putere, portbagaj din oțel și alte schimbări strategice pentru extinderea segmentului 6x6 către noi clienți.

În septembrie 2015, președintele și CEO-ul BRP, José Boisjoli, s-a angajat să prezinte un nou vehicul în fiecare lună până în 2020. Maverick Sport MAX DPS 1000R este cel de-al șaptelea vehicul introdus de atunci.

*Smart-Lok a fost dezvoltat în colaborare cu TEAM Industries, lider în industria sistemelor de transmisie.

 

 

 

BRP dezvăluie primul skijet din industrie dedicat pescuitului: NOUL SEA-DOO 2019 FISH PRO

Sea-Doo FISH PRO este proiectat pentru a oferi un avantaj nedrept pasionaților de pescuit. © BRP 2018

 

Denver, CO, 9 septembrie 2018 – BRP continuă să îmbunătățească experiența proprietarilor de ambarcațiuni recreaționale cu un nou model SEA-DOO specializat, construit pentru pescari și femei. Sea-Doo 2019 FISH PRO este primul și singurul veritabil skijet construit special pentru pescuit.

FISH PRO are o listă lungă de caracteristici inovatoare, inclusiv o ladă frigorifică detașabilă LinQ pentru pescuit, navigație Garmin și funcție Fish Finder, banchetă pentru ușurință în mișcare, suporturi înclinate pentru picioare pentru stabilitate și confort, precum și mod Trolling. Este ambarcațiunea ideală pentru pescarii care caută un avantaj nedrept atunci când vânează o captură trofeu în orice condiții.

 

BRANDURILE NOASTRE

Ramai conectat in permanenta!
Aboneaza-te la newsletter

Trimițând acest mesaj declar că am citit și accept politica de confidențialitate