PRESĂ

Hunt The Wolf - ZIua 1-3

 

După trei zile de concurs intens, pilotul Euronautica Racing Club rămâne ferm pe prima poziție în clasament, depășindu-și cu încredere competitorii. Performanța sa remarcabilă la bordul lui Can-Am Renegade nu doar demonstrează excelenta acestui vehicul, ci și măiestria sa ca pilot.

În mijlocul provocărilor și a presiunii unei competiții de nivel înalt, fiabilitatea și performanța modelului Can-Am se evidențiază, consolidându-și reputația ca o alegere de încredere, fie pentru profesioniști, fie pentru pasionații de aventură și motorsport. Această demonstrație de putere și durabilitate subliniază încă o dată superioritatea Can-Am în lumea motorsportului și a activităților recreative, consolidându-și poziția de lider în industrie.
Citeste intreg articolul: Hunt The Wolf 2024 - Ziua 1-3 (brp-world.com)

 

Can-Am Demo Days

Accelerează, plonjează în aventură și cucerește dealurile și lacurile la bordul unităților Can-Am și Sea-Doo.
Euronautica International vă așteaptă la Can-Am Demo Days, eveniment destinat tuturor pasionaților de sport și aventură în natură! Intră și tu în universul BRP Can-Am unde vei avea parte de aventură dusă la extrem, învăluiți de aerul răcoros al cărărilor ce străbat pădurile seculare ale Brașovului! Evenimentul se desfășoară între 19-22 Iulie la Prejmer, județul Brașov!
Vă așteptăm!

 

Ziua Porților Deschise

Ministerul Afacerilor Interne a organizat 𝗭𝗶𝘂𝗮 𝗣𝗼𝗿𝘁̦𝗶𝗹𝗼𝗿 𝗗𝗲𝘀𝗰𝗵𝗶𝘀𝗲, eveniment la care atât adulții, cât și cei mici au putut participa la diferite activități interactive și au putut admira expoziția de tehnică și autovehicule unde în centrul atenței s-a aflat noua achiziție a Poliției Capitalei: 𝗥𝗼𝗮𝗱𝘀𝘁𝗲𝗿𝘂𝗹 𝗖𝗮𝗻-𝗔𝗺 𝗦𝗽𝘆𝗱𝗲𝗿 𝗙𝟯𝗦𝗧𝗗

 

 

Lansarea modelelor Can-Am 𝗢𝘂𝘁𝗹𝗮𝗻𝗱𝗲𝗿 𝟱𝟬𝟬 și 𝗢𝘂𝘁𝗹𝗮𝗻𝗱𝗲𝗿 𝟳𝟬𝟬

Can-Am a anunțat lansarea noilor modele 2023: 𝗢𝘂𝘁𝗹𝗮𝗻𝗱𝗲𝗿 𝟱𝟬𝟬 și 𝗢𝘂𝘁𝗹𝗮𝗻𝗱𝗲𝗿 𝟳𝟬𝟬. Ambele atv-uri vin cu un motor 𝗥𝗼𝘁𝗮𝘅 𝟲𝟱𝟬𝗰𝗺𝗰 cu un singur cilindru, cutie de viteze integrată revizuită și o putere de 𝟱𝟬 𝗰𝗽 pentru Outlander 700 și 𝟰𝟬 𝗰𝗽 pentru Outlander 500.
Can-Am spune că noul 𝗽𝗗𝗿𝗶𝘃𝗲 𝗖𝗩𝗧 al Outlander este îmbunătățit. De asemenea, ambele modele folosesc tracțiune integrală selectabilă cu un diferențial Visco-Lok, Visco-Lok QE sau Visco 4Lok, în funcție de specificație.
Un alt lucru interesant este că inginerii au împrumutat repere de la șasiul Can-Am Maverick X3 pentru noul Outlander, cu brațe în A arcuite pentru o mai bună gardă la sol.
Acestea vor fi disponibile pentru livrare în cantitate limitată începând cu luna Iulie 2023
 

 Suzuki Clean-Up the World

În cadrul campaniei Suzuki Clean-Up the World, echipa Euronautica International alaturi de Suzuki Group Marine a curățat de deșeuri împrejurimile lacului Snagov.

 

Joi in data de 10.03.2022 dealerul nostru Hubertus Trade a livrat catre serviciul Salvamont Mures snowmobilul Lynx Commander Ltd 900 ACE Turbo dotat cu sirena megafon profesional, lumini de avertizare, bara far si kit suport de ski pentru salvarea si interventia in zona montana si partia de ski pentru o mai mare siguranta a turistilor

 

𝗥𝗔𝗖𝗘 𝗧𝗢 𝗛𝗘𝗟𝗟 𝟮𝟬𝟮𝟮

Echipa Euronautica International felicită victoria piloților 𝗔𝗧𝗛 𝗥𝗮𝗰𝗶𝗻𝗴 la 𝗥𝗔𝗖𝗘 𝗧𝗢 𝗛𝗘𝗟𝗟 𝟮𝟬𝟮𝟮!

Race to Hell, un concurs de prestigiu pentru pasionații de 𝗼𝗳𝗳-𝗿𝗼𝗮𝗱 desfășurat în 𝗜𝘁𝗮𝗹𝗶𝗮, s-a terminat. În prim plan a fost 𝗖𝗮𝗻-𝗔𝗺 alături de romanii @Mihai Concioiu și #AlinBercea care au reusit sa ocupe primele 2 locuri din concurs.

Lupta pentru podium a fost una acerbă cu piloți profesioniști din peste 10 țări, printre care Franța, Germania și Polonia. Mihai și Alin au concurat la bordul lui 𝗖𝗮𝗻-𝗔𝗺 𝗥𝗲𝗻𝗲𝗴𝗮𝗱𝗲 reușind să depășească trasee cu obstacole dificile impunându-se în fața unor nume grele din lumea 𝗼𝗳𝗳-𝗿𝗼𝗮𝗱 precum Yamaha sau Polaris.

Ne bucurăm pentru aceste victorii obținute și dorim încă o dată să îi felicităm pe 𝗠𝗶𝗵𝗮𝗶 𝗖𝗼𝗻𝗰𝗶𝗼𝗶𝘂, 𝗔𝗹𝗶𝗻 𝗕𝗲𝗿𝗰𝗲𝗮 și toată echipa 𝗔𝗧𝗛 𝗥𝗮𝗰𝗶𝗻𝗴.

Ecologizarea Deltei Dunării alături de Pronautica

Euronautica International alaturi de dealerul oficial Pronautica vor ecologiza Delta Dunarii, în zona comunei Crișan pe data de 28 mai 2022

 

 

Noua Aplicație BRP Go! a fost lansată

A fost lansata o noua aplicatie pentru smartphone-urile ce ruleaza Android si iOS denumita BRP GO!.

Aceasta inlocuieste BRP Connect™️ si va permite utilizarea unor aplicatii direct pe ecranul color panoramic de 7,8 inch al modelelor Can-Am Spyder, Ski-Doo sau Sea-Doo dotate cu acest display.

Prin intermediul ei se poate accesa navigatia GPS, muzică și multe alte aplicatii compatibile.

Noua aplicație BRP Go! vine cu un sistem de navigație inovativ, trasee bine definite, posibilitatea de a urmări prietenii de aventură pe hartă și multe altele! Aplicația este diponibilă pe Google Play si Apple Store

 

Spyder High Road Tour

Euronautica International organizează un nou eveniment dedicat iubitorilor on-road: 𝗦𝗽𝘆𝗱𝗲𝗿 𝗛𝗶𝗴𝗵 𝗥𝗼𝗮𝗱 𝗧𝗼𝘂𝗿.Participanții vor parcurge un traseu plin de aventură la bordul unităților Spyder. Evenimentul se va desfășura în data de 02-04.07.2021

 

Cupa 4x4 Off-Road

În perioada 7-9 mai s-a desfășurat Cupa 4x4 Off-road în localitatea Seini județul Maramureș.Euronautica International a fost sponsor la acest e eveniment și a fost reprezentată de dealerul Moto Maxx care a asigurat asistența tehnică și sevice mobil SSV-urilor Can-Am
Podiumul a fost exclusiv Can-Am atât la proba de trial cât și în clasamentul general.

Campionatul Național de Off-Road

În weekendul care tocmai a trecut Euronautica International a fost sponsor principal la prima etapă din Campionatul National de Off-road desfășurată la Sighișoara
Concurenții clasei SSV au avut de înfruntat un traseu de dificultate mare timp de 2 zile

Etapa I de Crosscountry de la Cristioru de Jos

Dealerul Euronautica,reprezentatul BRP in judetul Bihor, Moto Maxx, a asigurat asistenta tehnica si service mobil pentru ATV-urile Can-Am prezente la etapa I de Crosscountry de la Cristioru de Jos

Harghita Snow Fun

Fun Time! Distracția și aventura alături de snowmobilele Ski-Doo și Lynx s-au mutat la Harghita unde Hubertus Trade, dealerul oficial Euronautica International, a organizat evenimentul Harghita Snow Fun. Peisajele impresionante și zăpada ca în vremurile de altădată au făcut aventura și mai grozavă la bordul snowmobilelor Skidoo și Lynx. Mulțumim tutuor pentru participare și vă așteptăm și pe viitor la următoarea aventură!

 

Experiența Can-Am Ryker alături de Tiberiu Troia

Vă invităm la un nou material despre 𝗖𝗮𝗻-𝗔𝗺 𝗥𝘆𝗸𝗲𝗿 𝟵𝟬𝟬 prezentat de către Tiberiu Troia în cadrul emisiunii #LaVolan

LINK VIDEO

 

Experiența Can-Am Ryker

În numărul 30 al revistei 4x4adventure.ro găsiți un nou articol despre experiența la bordul lui Can-Am Ryker precum și alte informații cu privire la gama 2021 Can-Am Spyder și Ryker.

 

GTC TROPHY 2020

Euronautica International a fost partener oficial si sponsor la clasa SSV în etapa a III-a din Campionatul National de Offroad - GTC Trophy 2020! Concurenții au avut de înfruntat un traseu complex atât cu probe speciale tehnice cât și mult noroi. Mai multe detalii puteti găsi si pe noua platformă BRP WORLD.

 

CORB ADVENTURE DAYS 2020

În perioada 1-4 octombrie 2020 s-a desfășurat, la Târgoviște, etapa a doua a Campionatului National de Off-Road#CorbAdventureDays2020, unde Euronautica International a fost sponsor la clasa SSV.

Concurenții au avut de înfruntat un traseu complex atât cu probe speciale tehnice cât și mult noroi.

 

CONFERINȚA SALVAMONT ROMÂNIA 2020

Între 8.11.2020 - 10.11.2020 dealerul nostru oficial, Pretorian, va participa la Conferința Salvamont 2020 de la Șurior, județul Maramureș.

 

 

MĂRȚIȘOARE DE NOROI

Evenimentul Mărțișoare de Noroi, la care sponsor oficial a fost Euronautica International a adunat cei mai curajoși piloți SSV din țară, provocarea fiind un traseu pe cât de spectaculos, pe atât de dificil la capătul căruia învingătorii s-au ales cu premii și trofee.

Evenimentul s-a desfășurat între 25-27 iunie la Sărata Monteoru.

Mulțumim tuturor pentru participare și vă așteptăm și pe viitor la următoarele evenimente!

 

 

TIBERIU TROIA ȘI PASIUNEA SA PENTRU UNITĂȚILE BRP CAN-AM SPYDER/RYKER

Tiberiu Troia, moderator de emisiune, blogger și fac al unităților BRP Can-Am Ryker și Spyder a venit la sediul Euronautica pentru a discuta pe larg, alături de colegul nostru, despre experiența sa la bordul unităților noastre!

Vizualizează Clipul Video

 

 

TARGUL DE TURISM AL ROMANIEI

 

Ediția de primăvară a Târgului de Turism al României este în plină desfășurare unde dealerul oficial al Euronautica, Joker Jetski, participă alături de unitățile Sea-Doo Spark. Evenimentul se adresează  tuturor pasionaților de turism și aventură. Evenimentul are loc la Romexpo, Pavilionul B2 și se desfăsoară între 20-23 Februarie 2020.

RALIUL DAKAR 2020

 

Raliul DAKAR 2020 este în plină desfășurare. Concurenți și pasionați deopotrivă din lumea întreagă sunt prezenți la acest eveniment offroad recunoscut la nivel mondial. Ca în fiecare an, BRP Can-Am participă la Raliul DAKAR unde unitățile sale ocupă primele poziții.

 

 

OPEN DOORS DAY PRETORIAN BAIA MARE

 

Mai multi pasionati si viitori posesori de ATV / SSV au pornit de langa Baia Mare avand ca obiectiv varful Ignis. Pe parcursul traseului am profitat de lipsa prafului si prezenta umezelii solului pentru a testa, in teren, noul Can - Am Maverick XRC Turbo MY20. 

Adrenalina, suspans, noroi, pietre, abateri de la traseu, toate au facut din aceasta iesire una deosebita.

 

 

 

TRAIL THE DEER

3 Wheels Experience Day

Cursa Trail-The-Deer pune la încercare capacitățile de pilotare a posesorilor de ATV-uri utilitare ,ATV-uri Sport și a SSV-urilor. Traseul pregătit prin Codrii Moldovei cu o lungime de peste 60 de km, cu multe obstacole și porțiuni off-road.
Două clase : Adventure ; Extreme

 

3 WHEELS EXPERIENCE DAY

 

3 Wheels Experience Day

Descoperă aventura urbană alături de Can-Am Spyder! Dacă vrei să ieși din convențional, hai alături de noi să trăiești #threewheelerexperience Performant și ușor manevrabil, Can-Am Spyder redefinește modul de a pilota. Te așteptăm la test-drive și distracție! Întâlnirea se dă la ora 10:00 pe Șoseaua Pipera, numărul 44. Vă așteptăm!

CORB ADVENTURE DAYS 2019

 

 

In cadrul evenimentului Corb Adventure Days 2019 organizat de care CORB44, participantii si-au pus la incercare atat abilitatile de pilotaj, cat si pe cele de navigare.

Traseele off-road, special amenajate, cu o lungime de pana la 90 km au fost strabatute cu succes de Maverick - urile X3 si au oferit un plus de adrenalina, astfel incat experienta off-road oferita sa fie una cat mai completa.

 

 

 

 

PRONAUTICA BOAT TEST SEPTEMBRIE 2019

Pronautica, dealer oficial al Euronautica organizează la SeaDoo Residence de pe lacul Snagov o zi de testare a ambarcațiunilor Jeanneau și a motoarelor BRP Evinrude.

 

 

SNAGOV ADVENTURE 2019

Euronautica impreuna cu dealerul oficial Joker Jetsky organizeaza in data de 29 iunie 2019, la Sea Doo Residence , intalnirea pasionatilor de sporturi nautice . 
Ne vom aventura la bordul skyjeturile  Sea-Doo si vom brăzda apa Lacului Snagov cat este ziua de lunga iar seara o vom încheia cu bucate alese și multă voie bună.

 

CAN - AM RIDING EXPERIENCE 

In cadrul evenimentului Can - Am Riding Experience organizat de catre dealerul nostru Motoboom, de week-end-ul trecut, riderii au testat puterea si performanta oferite de ATV - urile si SSV - urile BRP Can - Am.

Atat traseele off-road, special amenajate cat si cele de pe sosea, destinate unitatilor Spyder si Ryker au oferit un plus de adrenalina, astfel incat experienta Can - Am traita sa fie una cat mai completa.

 

       

 

 

BRP EXPERIENCE SNAGOV 2019

 

Euronautica va  invita să petrecem împreună un început de an spectaculos la bordul atv-urilor Can-Am si sa ne dam pe ape cu skijeturile Sea-Doo. Ne vom aventura in padurea Snagov , prin locuri neatinse încă de asaltul turiștilor, vom brăzda apa Lacului Snagov și vom încheia cu bucate alese și multă voie bună. 

Vom împărtăși aventurile și experiențele trăite, vom lega prietenii, vom pune bazele unei comunități de oameni pasionați, posesori de produse BRP Can-AM si Sea- Doo.

 

 

BikeXpert Alpine Challenge

  In cadrul evenimentului BikeXpert Alpine Challenge unde, prin brandul Can - Am, Euronautica International este sponsor oficial, participantii, adulti si copii deopotriva strabat pe biciclete trasee special amenajate din Subcarpatii de Curbura si in Muntii Leaota.

Acest eveniment isi propune sa sprijine un stil de viata energic si sa promoveze ciclismul ca mod sanatos si ecologic de petrecere al timpului liber.

CAMPIONATUL NATIONAL DE OFF ROAD AL ROMANIEI 2019 -

GTC TROPHY BUZAU

 

n perioada 3 - 6 Octombrie 2019 s-a desfasurat cea de-a sasea etapa a Campionatului National de Off Road in Buzau, acolo unde si Euronautica International a participat la evenimentul din inima Statiunii Sarata Monteoru

n perioada 3 - 6 Octombrie 2019 s-a desfasurat cea de-a sasea etapa a Campionatului National de Off Road in Buzau, acolo unde si Euronautica International a participat la evenimentul din inima Statiunii Sarata Monteoru

                                                   In perioada 3 - 6 Octombrie 2019 s-a desfasurat cea de-a sasea etapa a Campionatului National de Off Road in Buzau, acolo unde si Euronautica International a participat la evenimentul din inima Statiunii Sarata Monteoru.
 
 
 
 
 
                                                                                             

 

 

 

 

YACHT FISH DELTA

 

                        Yacht  Fish Delta este evenimentul la care participa dealer-ul nostru din Tulcea - Pronautica - in perioada 26 - 29 Septembrie 2019, pe faleza Municipiului Tulcea. Vino si tu sa vezi toata gama de ambarcatiuni Merry Fisher si linia de motoare barci Suzuki!

 

 

                                                                                                                                                                         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CARPATHIAN  OFF - ROAD - CEL MAI LUNG TRIAL

                    

 

                  In perioada 12 - 14 Iulie 2019, la Movilita s-a desfasurat Campionatul National de Off - Road acolo unde Euronautica International a fost unul din sponsorii oficiali ai evenimentului dar si participanti la cel mai lung trial, pe o suprafata de cica 36 hectare. Concursul s-a derulat sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv si a Comisiei Nationale de Off Road.

                                                                                                                       

 

                                                                               

 

 

 

 

 

 

ROMANIAN KARTING MASTERS - A AJUNS LA CEA DE - A II - A ETAPA

 

In perioada 29 - 30 Iunie 2019, la Bucuresti s-a desfasurat cea de-a II - a etapa a concursului Romanian Karting Masters, acolo unde si Euronautica International a fost unul dintre sponsorii oficiali ai evenimentului.

 

 

 

 

 

Can-Am RYKER - AM REUȘIT SĂ IMPRESIONĂM PESTE 1 MILIARD DE OAMENI ÎN ÎNTREAGA LUME!

 

Can-Am Ryker - Am reușit să impresionăm peste 1 miliard de oameni în întreaga lume! Can-Am Ryker este un vehicul incredibil care depășește cu mult concurența. Și asta nu o spunem noi. Buzz-ul, la nivel global a fost de neclintit încă de la lansare.

Campaniile PR ale BRP-ului s-au concentrat pentru a crea ideea de “amploare și cultură”. Și pentru a realiza acest lucru, am răspândit cuvântul în întreaga industrie de echitație, chiar și  în alte stiluri de viață unde de obicei nu vedem produse BRP.

 

Rezultatul? Can-Am Ryker este peste tot. Evenimente cu motociclete, aventură, stil de viață, celebritate, știri locale..digital, televiziune și multe altele. Ryker este o forță, iar 70% din pasionații de “riding” au o poveste în acest sens - dovada incontestabilă a culturii noastre!

 

Și oamenii înteleg. Aceștia spun lucruri incredibile despre cât de distractiv este să călătorești, cât de ușor este să conduci un Ryker, ce preț atractiv are și cât de minunat este să îl poți personaliza.

 

It’s

A Ride Like No Other

EURONAUTICA - SPONSOR OFICIAL LA CAMPIONATUL NATIONAL DE ENDUROCROSS

 

Euronautica a fost sponsor oficial la prima etapa din Campionatul National de Endurocross ce s-a desfasurat la Sebis, judetul Arad in perioada 11 - 12 Mai 2019.

 

 

 

 

 

HUNT THE WOLF 2019

 

S-a dat startul concursului Hunt The Wolf unde Euronautica este sponsor oficial. Participanții, profesioniști și amatori deopotrivă, vor sfida provocările traseului stâncos creând un show de excepție. Evenimentul se desfășoară între 8-13 aprilie în comuna Sâncraiu, județul Cluj.

 

 

                                                                                       VA ASTEPTAM!

 

 

                                                                                                        

 

 

 

 

 

 

EURONAUTICA INTERNATIONAL LA SNIB 2019, EDITIA A 11 - A

 

IN PERIOADA 28 - 31 MARTIE 2019, EURONAUTICA INTERNATIONAL VA FI PREZENTA LA CEA DE- A 11 - A EDITIE A SALONULUI NAUTIC INTERNATIONAL BUCURESTI 2019 DE LA ROMEXPO, IN PAVILIOANELE C4 - C5.

 

VA ASTEPTAM!

                                                                                                                                                                                                                                                                                               

 

 

 

 

 

BRP a lansat Can-Am Ryker Ride Builder, aplicația unică în industrie cu tehnologia Realității Augmentate

BRP a lansat în premieră aplicația Can-Am Ryker Ride Builder, prima aplicație din industrie de Realitate Augmentată creată pentru a vizualiza și a personaliza orice model Ryker chiar în fața dumneavoastră.

Realitatea Augmentată (AR) este rezultatul utilizării tehnologiei de suprapunere a informaţiilor, sunetelor, imaginilor şi textului în lumea reală. Tehnologia AR vă permite să vă imaginați cum vor arăta modelele Ryker într-o multitudine de variante de personalizare și cum se vor potrivi accesoriile dorite pe modelele alese, interacționând cu obiectele virtuale ca și cum s-ar afla în fața dumneavoastră.

Mai întâi, alegeți modelul potrivit pentru dvs și stilul dvs de viață. Puteți alege între Can-Am Ryker cu cele două opțiuni de motorizare disponibile (Rotax 600/900 ACE), pentru o experiență de călătorie dinamică pe șosea, și Can-Am Ryker Rally Edition pentru a trece dincolo de drumurile asfaltate și a descoperi noi locuri de joacă. Apoi vă puteți personaliza experiența de condus cu accesorii unice ce pot fi schimbate în cel mai scurt timp posibil. Pur și simplu adăugați printr-o atingere de ecran panelurile dorite, accentele de culoare a jantelor și capota care reflectă cel mai bine personalitatea dvs.

Aplicația de personalizare Can-Am Ryker este disponibilă oficial pentru sistemele de operare iOS și Android și poate fi descărcată din App Store și Google Play.

Distracția abia începe cu Ryker Ride Builder!

 

 

 

BRP achiziționează o selecție de active de la Alta Motors,

ca parte a interesului său continuu în explorarea energiilor alternative

20 Februarie 2019, Valcourt, Quebec – BRP a anunțat achiziția activelor companiei Faster Faster Inc. (Alta Motors), ca parte a interesului îndelungat al companiei BRP pentru noi tehnologii și surse alternative de energie pentru industria de powersports.

Această achiziție include anumite proprietăți intelectuale, brevete și unele active imobilizate limitate de la fostul producător de motociclete electrice. Este o oportunitate pentru BRP în a-și completa cercetările și procesul de dezvoltare în această arie de expertiză înfloritoare. BRP nu are interesul de a restabili operațiunile Alta Motors și nu își asumă nicio răspundere.

Cunoscută pentru susținerea inovației pentru îmbunătățirea experienței consumatorilor, compania canadiană BRP este în căutare permanentă de soluții viitoare pentru industria de powersports. BRP a comercializat deja vehicule side-by-side electrice de mai mulți ani, a creat prototipuri electrice și hibride pentru Can-Am Spyder și este implicat în prezent în producerea de karturi

BRANDURILE NOASTRE

Ramai conectat in permanenta!
Aboneaza-te la newsletter

Trimițând acest mesaj declar că am citit și accept politica de confidențialitate