PRESĂ

Inovatia SKI-DOO duce la mai multă distractie pe zăpadă cu un nou motor dotat cu turbocompresor, mai multe modele REV Gen4 și o casca de protectie cu dotari avansate.

Multe dintre modelele Ski-Doo 2019, printre care și Renegade și Grand Touring, vor avea platforma REV Gen4 usor manevrabila, cu motoare in 2 și 4 timpi, cât și cu un motor nou dotat cu turbocompresor.

Noua platforma Rev Gen4 va fi dotata in anul 2019 cu motoarele Rotax 4 timpi
Motorul Rotax 900 Ace va fi dotat cu turbocompresor construit in fabrica propie
Noua generattie de motoare 600R E-TEC va dota mai multe modele atat in gama sport cat si touring
Noua casca OXYGEN stabilește un nou standard în performanță și funcționalitate

Cu ocazia lansarii gamei SKI-DOO 2019 la New Orleans, LA, BRP își consolidează poziția de cel mai cunoscut producător de snowmobile din lume lansand cele mai multe noutati in industrie. BRP introduce motoarele 4 timpi impreuna cu platforma testata pe modele sport Rev Gen4 reusind sa creeze un produs cu aplicatii touring si utilitar care vor oferi utilizatorilor SKI-DOO cea mai buna experienta. SKI-DOO introduce pe piata motorul Rotax 900 ACE Turbo, împreună cu extinderea motorului 600R E-TEC în mai multe modele și o nouă casca OXYGEN.

Noile produse au fost prezentate în seară de 19 februarie 2018, sutelor de dealeri entuziaști din SUA și Canada, in cardul evenimentului Club BRP, ce a avut loc în New Orleans. "Aceasta lansare de produs este o alta demonstratie a efortului neincetat al BRP de a imbunatati experienta utilizatorilor cu cele mai bune produse din lume, ingeniozitate si inovatie", spune Marc R. Lacroix, Director Global Marketing pentru SKI-DOO si SEA-DOO la BRP. "Cumparatorii SKI-DOO beneficiaza acum de o gama extinsa de motoare pe platforma REV Gen4, fie cu modele Rotax ACE in 4 timpi, fie cu modele E-TEC cu doi timpi, de la 95 CP la 165 CP."

4-stroke în REV Gen4
Controlul si manevrabilitatea se afla în centrul platformei SKI-DOO REV Gen4. Aceste beneficii pot fi gasite acum si de utilizatori care prefera motoarele în 4 timpi în două variante diferite: Rotax 900 ACE și Rotax 900 ACE Turbo. Începând cu această toamnă, popularele snowmobile Renegade și Grand Touring, împreună cu unele modele Expedition, vor fi disponibile și cu motoarele ACE în sasiul REV Gen4. Va exista chiar si un model Renegade X-RS cu motor cu turbocompresor

900 ACE TURBO
Rotax demonstreaza inca o data dominarea industriei odata cu introducere motorului 4 timpi dotat cu turbocompresor dezvoltat si construit in fabrica propie - 900 ACE Turbo cu 150 de cai putere.
Conceptia acestui motor are la baza necesitatile utilizatorului cu o mare fiabilitate, o economie sporita a combustibilului și un răspuns rapid la accelerație.
Motorul este unul nou si nu doar un turbocomprsor adăugat la venerabilul 900 ACE, deoarece mai mult de 24 de componente au fost special proiectate pentru această aplicație.

600 E-TEC600 E-TEC
Introducerea lui SKI-DOO MXZ 600R E-TEC a fost rampa de lansare pentru noul motor 600R E-TEC. Conceput pentru a incanta utilizatorii cu reacția rapidă la accelerație și raport putere mare - greutate redusa a motorului, 600R este acum disponibil în modelele MXZ, Summit, Renegade și Grand Touring.

''Gama de produse SKI-DOO 2019 se concentrează în mod clar pe indeplinirea cerintelor clientilor in materie de snowmobile'', afirmă Lacroix. "Aducerea motorului 4 timpi pentru platforma REV Gen4 și introducerea a două noi motoare pe mai multe segmente oferă clienților opțiuni suficiente astfel incat sa gaseasca modelul potrivit perfect stilului lor.

Căștile OXYGEN
Îmbunătățirea experienței de utilizare in ceea ce priveste echipamentele de protectie este lucru pe care BRP și-a concentrat-atentia de-a lungul anilor. Noua linie de căști OXYGEN este concepută pentru a oferi utilizatorilor in conditii extreme o experiență placuta prin utilizare usoara, mai mult confort și protecție.

Casca este dotata cu o viziera care asigura cel mai mare camp vizual atât pe orizontală cât și pe verticală, eliminând în același timp necesitatea oricărei alte forme de acoperire a feței, iar construcția ușoară M-Forge® face ca utilizatorii să se simtă confortabil toată ziua.

Despre BRP - Bombardier Recreational Products;
BRP  este un lider mondial în proiectarea, dezvoltarea, fabricarea, distribuția și comercializarea vehiculelor powerports și a sistemelor de propulsie. Portofoliul său include snowmobilele SKI-DOO și Lynx, ambarcațiunile SEA-DOO, vehiculele off-road Can-Am și Spyder, sistemele de propulsie marine Evinrude și Rotax, precum și motoarele pentru motociclete și motoare Rotax. BRP își susține linia de produse cu piese, accesorii și îmbrăcăminte. Vânzările anuale sunt de 4,2 miliarde USD in peste 100 de țări, compania are aproximativ 8,700 de angajați în întreaga lume.

BRANDURILE NOASTRE

Ramai conectat in permanenta!
Aboneaza-te la newsletter